Punaviinimarinadi
5min
1
Helppo
Erilaisilla marinadeilla saa liharuokiin mukavaa vaihtelua. Punaviinimarinadi on täyteläinen ja täynnä makua. Kannattaa muuten muistaa, että lihan on syytä marinoitua useamman tunnin verran, mielellään yön yli. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Punaviinimarinadi
- 1 dl punaviiniä
- 1 dl öljyä
- 2 kpl valkosipulin kynttä puserrettuna
- 3 rkl tomaattipyrettä
- 3 rkl hunajaa
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Sekoita ainekset ja anna lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 300 g | |
---|---|---|
Energia | 1546 kJ / 373 kcal | 4637 kJ / 1120 kcal |
Rasva | 33.4 g | 100.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.2 g | 6.6 g |
Hiilihydraatit | 18 g | 54 g |
- josta sokereita | 17.4 g | 52.3 g |
Proteiini | 1 g | 3 g |
Ravintokuitu | 0.3 g | 0.9 g |
Suola | 0.4 g | 1.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.