Siirry sisältöön
Punaviinimarinadi

Punaviinimarinadi

5min

1

Helppo

Erilaisilla marinadeilla saa liharuokiin mukavaa vaihtelua. Punaviinimarinadi on täyteläinen ja täynnä makua. Kannattaa muuten muistaa, että lihan on syytä marinoitua useamman tunnin verran, mielellään yön yli. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Punaviinimarinadi
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 dl öljyä
  • 2 kpl valkosipulin kynttä puserrettuna
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria

Ohje

Sekoita ainekset ja anna lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 1546 kJ / 373 kcal 4637 kJ / 1120 kcal
Rasva 33.4 g 100.2 g
- josta tyydyttynyttä 2.2 g 6.6 g
Hiilihydraatit 18 g 54 g
- josta sokereita 17.4 g 52.3 g
Proteiini 1 g 3 g
Ravintokuitu 0.3 g 0.9 g
Suola 0.4 g 1.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle