Siirry sisältöön
Ribsit ja mansikka-vesimelonisalaatti

Ribsit ja mansikka-vesimelonisalaatti

Maatiaispossun kypsä spare ribs BBQ n. 900 g

35min (josta aktiivista 20min)

4

Helppo

Mureat ribsit & kesän raikkain salaatti – helppoa, herkullista ja täynnä makua. Snellmanin valmiiksi kypsät ribsit hurmaavat mureudellaan ja helppoudellaan. Ribseille riittää pelkkä viimeistely grillissä tai uunissa. Makean raikas mansikka-vesimelonisalaatti tuo mehevän lihan rinnalle täydellisen vastaparin, jossa rucola, feta ja pistaasit luovat ihanan tasapainon. Kastikkeeksi surautetaan ihanan yrttinen chimichurri. Täydellinen kesäherkku, jossa yhdistyvät grilliruoka ja raikkaus parhaalla mahdollisella tavalla.

Ainekset

Chimichurri
  • 1 kpl ruukkua persiljaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl chiliä
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 0.25 tl suolaa
  • 0.5 tl sokeria
  • 0.25 tl mustapippuria

Ohje

  1. Valmista chimichurri. Kuori ja paloittele valkosipuli. Paloittele chili. Siirrä kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella kevyesti. Kastikkeen ei tarvitse olla tasaista.

  2. Lämmitä ribsit grillissä tai uunissa 225 °C:ssa n. 15 min. Poista ribseistä luut ja leikkaa paloiksi.

  3. Lohko mansikat. Kuori ja paloittele vesimeloni. Rouhi pistaasipähkinät kevyesti.

  4. Siirrä tarjoiluastiaan rucola, mansikat, vesimeloni. Sekoita kevyesti. Murustele päälle fetajuustoa ja rouhittuja pistaasipähkinöitä. Lisää ribsit. Valuta päälle chimichurria.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 915 kJ / 220 kcal 3658 kJ / 880 kcal
Rasva 15.9 g 63.6 g
- josta tyydyttynyttä 4.8 g 19.3 g
Hiilihydraatit 5.5 g 21.9 g
- josta sokereita 4.5 g 18 g
Proteiini 13 g 51 g
Ravintokuitu 1 g 4.1 g
Suola 1.3 g 5.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Mureat ribsit & kesän raikkain salaatti – helppoa, herkullista ja täynnä makua. Snellmanin valmiiksi kypsät ribsit hurmaavat mureudellaan ja helppoudellaan. Ribseille riittää pelkkä viimeistely grillissä tai uunissa. Makean raikas mansikka-vesimelonisalaatti tuo mehevän lihan rinnalle täydellisen vastaparin, jossa rucola, feta ja pistaasit luovat ihanan tasapainon. Kastikkeeksi surautetaan ihanan yrttinen chimichurri. Täydellinen kesäherkku, jossa yhdistyvät grilliruoka ja raikkaus parhaalla mahdollisella tavalla.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle