Siirry sisältöön
Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Kotimainen palvikinkku 400 g

10

20min kokonaisaika

Helppo

Miten olisi saaristolaisleipää kinkkulevitteellä, alkupalaksi tai sellaisenaan? Meille maistui. Tämä herkku on nopea valmistaa, joten pääset mahdollisimman vaivatta nauttimaan upeista mauista. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
  • 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 2 rkl persiljaa
  • 2 dl majoneesia
  • 100 g maustettua tuorejuustoa
  • 10 kpl saaristolaisleipäviipaletta
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria

Ohje

Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.

Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 674 kJ / 161 kcal 877 kJ / 210 kcal
Rasva 7.4 g 9.7 g
- josta tyydyttynyttä 1.9 g 2.5 g
Hiilihydraatit 13.9 g 18 g
- josta sokereita 5 g 6.5 g
Proteiini 8 g 11 g
Ravintokuitu 2.9 g 3.7 g
Suola 1.2 g 1.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle