
Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
Kotimainen palvikinkku 400 g20min
10
Helppo
Ainekset
Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
- 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
- 1 kpl punaista paprikaa
- 1 kpl keltaista paprikaa
- 2 rkl persiljaa
- 2 dl majoneesia
- 100 g maustettua tuorejuustoa
- 10 kpl saaristolaisleipäviipaletta
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
-
Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.
-
Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 674 kJ / 161 kcal | 877 kJ / 210 kcal |
Rasva | 7.4 g | 9.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.9 g | 2.5 g |
Hiilihydraatit | 13.9 g | 18 g |
- josta sokereita | 5 g | 6.5 g |
Proteiini | 8 g | 11 g |
Ravintokuitu | 2.9 g | 3.7 g |
Suola | 1.2 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.