Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
10
20min kokonaisaika
Helppo
Miten olisi saaristolaisleipää kinkkulevitteellä, alkupalaksi tai sellaisenaan? Meille maistui. Tämä herkku on nopea valmistaa, joten pääset mahdollisimman vaivatta nauttimaan upeista mauista. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä
- 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
- 1 kpl punaista paprikaa
- 1 kpl keltaista paprikaa
- 2 rkl persiljaa
- 2 dl majoneesia
- 100 g maustettua tuorejuustoa
- 10 kpl saaristolaisleipäviipaletta
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.
Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 674 kJ / 161 kcal | 877 kJ / 210 kcal |
Rasva | 7.4 g | 9.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.9 g | 2.5 g |
Hiilihydraatit | 13.9 g | 18 g |
- josta sokereita | 5 g | 6.5 g |
Proteiini | 8 g | 11 g |
Ravintokuitu | 2.9 g | 3.7 g |
Suola | 1.2 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.