Tabouleh All Natural Chorizon kera

Merguezia ja taboulehia 1

Tabouleh on mausteinen ja raikas lisuke liharuokien kylkeen. Testaa sitä ensimmäisenä esimerkiksi Snellmanin All Natural Chorizo -makkaran kanssa. Et takuulla pety!

4 30 min

Ainekset

  • 2 pkt (à 230 g) Snellman All Natural Chorizoa
Tabouleh
  • 2 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl couscousia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3-4 kypsää tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1 ruukku minttua
  • 1 sitruuna
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0.25 dl oliiviöljyä
  • 0.5 tl merisuolahiutaleita
  • 0.5 tl karkeaa mustapippurirouhetta

Tabouleh All Natural Chorizon kera — Ohje

  1. Aloita taboulehista. Kuumenna vesi ja suola kiehuvaksi, lisää coussous-suurimot, kiehauta ja siirrä kattia liedeltä, lisää oliiviöljy, pane kansi päälle ja anna muhia 15 minuuttia.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet ja kuutioi lohkot. Silppua kuorittu sipuli ja yrttien lehdet, purista sitruunasta mehu. Sekoita couscoussuurimot irtonaisiksi. Lisää kasvikset, yrttisilppu, sitruunan mehu, valkosipuli, oliiviöljy ja mausteet. Sekoita ja anna maustua makkaroiden paistamisen ajan.
  3. Paista tai grillaa makkarat ja nauti ne taboulehin kanssa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit