Tabouleh All Natural Chorizon kera

Merguezia ja taboulehia 1

Tabouleh on mausteinen ja raikas lisuke liharuokien kylkeen. Testaa sitä ensimmäisenä esimerkiksi Snellmanin All Natural Chorizo -makkaran kanssa. Et takuulla pety!

4

Ainekset

  • 2 pkt (à 230 g) Snellman All Natural Chorizoa
Tabouleh
  • 2 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl couscousia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3-4 kypsää tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1 ruukku minttua
  • 1 sitruuna
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0.25 dl oliiviöljyä
  • 0.5 tl merisuolahiutaleita
  • 0.5 tl karkeaa mustapippurirouhetta

Tabouleh All Natural Chorizon kera — Ohje

  1. Aloita taboulehista. Kuumenna vesi ja suola kiehuvaksi, lisää coussous-suurimot, kiehauta ja siirrä kattia liedeltä, lisää oliiviöljy, pane kansi päälle ja anna muhia 15 minuuttia.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet ja kuutioi lohkot. Silppua kuorittu sipuli ja yrttien lehdet, purista sitruunasta mehu. Sekoita couscoussuurimot irtonaisiksi. Lisää kasvikset, yrttisilppu, sitruunan mehu, valkosipuli, oliiviöljy ja mausteet. Sekoita ja anna maustua makkaroiden paistamisen ajan.
  3. Paista tai grillaa makkarat ja nauti ne taboulehin kanssa.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä