Tzatsiki-kalkkunaleipä
4
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Tämä herkkuleipä on onneksi nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Tzatsiki-kalkkunaleipä
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut kalkkunanfilee 150 g
- 4 kpl kokojyväsämpylää
- 1 kpl kurkkua
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 dl kreikkalaista maustamatonta jogurttia
- 50 g salaattia
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 rkl margariinia
Ohje
Raasta kurkku. Aseta se siivilään valumaan noin 15 minuutiksi. Purista valkosipulin kynsi ja sekoita se jogurtin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita raastettu kurkku jogurtin joukkoon. Halkaise leivät ja voitele ne. Asettele salaatinlehdet leivälle. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.
Laita nokare tzatsikia päällimmäiseksi ja lisää oliiveja leivälle.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 230 g | |
---|---|---|
Energia | 532 kJ / 127 kcal | 1223 kJ / 291 kcal |
Rasva | 4.7 g | 10.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.5 g | 3.4 g |
Hiilihydraatit | 12.6 g | 28.9 g |
- josta sokereita | 1.5 g | 3.4 g |
Proteiini | 7 g | 17 g |
Ravintokuitu | 1.8 g | 4.2 g |
Suola | 1.2 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.