Siirry sisältöön
Tzatsiki-kalkkunaleipä

Tzatsiki-kalkkunaleipä

Ohuen ohut kalkkunanfilee 150 g

4

15min työaika + 15min kokonaisaika

Helppo

Tämä herkkuleipä on onneksi nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Tzatsiki-kalkkunaleipä
  • 1 kpl Snellman Ohuen ohut kalkkunanfilee 150 g
  • 4 kpl kokojyväsämpylää
  • 1 kpl kurkkua
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 dl kreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • 50 g salaattia
  • 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 rkl margariinia

Ohje

Raasta kurkku. Aseta se siivilään valumaan noin 15 minuutiksi. Purista valkosipulin kynsi ja sekoita se jogurtin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita raastettu kurkku jogurtin joukkoon. Halkaise leivät ja voitele ne. Asettele salaatinlehdet leivälle. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.

Laita nokare tzatsikia päällimmäiseksi ja lisää oliiveja leivälle.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 532 kJ / 127 kcal 1223 kJ / 291 kcal
Rasva 4.7 g 10.9 g
- josta tyydyttynyttä 1.5 g 3.4 g
Hiilihydraatit 12.6 g 28.9 g
- josta sokereita 1.5 g 3.4 g
Proteiini 7 g 17 g
Ravintokuitu 1.8 g 4.2 g
Suola 1.2 g 2.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle