Siirry sisältöön
Härkäruukku

Härkäruukku

Naudan paistisuikale 400 g

1h 15min

4

Keskitaso

Tämä täyteläisen pehmeä härkäruukku on helppo valmistaa, mutta silti lopputulos on jotakin uskomattoman hyvää. Annos sopii loistavasti myös vaativampaan makuun. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Härkäruukku

Ohje

Laita soijakastike ja sinappi kattilaan ja sekoita. Lisää kattilaan kerma ja anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.

Paista lihat pannulla ruskeiksi ja lisää kattilaan.

Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes lihat ovat mureita.

Ps. Mikäli kastiketta jää, voit yhdistää sen seuraavana päivänä perunasuikaleisiin ja tehdä herkullisen uunivuoan.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 250 g
Energia 1151 kJ / 278 kcal 2878 kJ / 696 kcal
Rasva 25.2 g 63.1 g
- josta tyydyttynyttä 16.6 g 41.5 g
Hiilihydraatit 2.3 g 5.9 g
- josta sokereita 2 g 5.1 g
Proteiini 11 g 27 g
Ravintokuitu 0.1 g 0.2 g
Suola 1.7 g 4.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle