Siirry sisältöön
Perinteinen makkarakastike

Perinteinen makkarakastike

Kunnon kuoreton lenkki 450 g

20min

4

Helppo

Perinteinen makkarakastike on entistä maukkaampaa, kun se tehdään lenkkimakkarasta, jossa on oikeasti runsaasti lihaa. Herra Snellmanin Kunnon lenkkimakkarassa on myös vähemmän lisäaineita. Lihaisa makkarakastike on niin herkullista, että se vie kielen mennessään. Tässä Herra Snellmanin makkarakastikeohje helppoon arkiruokaan. Kokkaa ja nauti!

Ainekset

Perinteinen makkarakastike

Ohje

Pilko sipuli ja kuutioi makkara. Kuullota sipuli pannulla ja lisää makkarat, ruskista hetken.

Lisää jauhot makkaroiden joukkoon, anna jauhojen ruskistua.

Lisää vesi, tomaattipyree ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa hetken välillä sekoittaen.

Tarjoile makkarakastike perunamuusin ja porkkanaraasteen kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 120 g
Energia 610 kJ / 146 kcal 732 kJ / 176 kcal
Rasva 9.6 g 11.5 g
- josta tyydyttynyttä 3.6 g 4.3 g
Hiilihydraatit 8.3 g 10 g
- josta sokereita 1.4 g 1.7 g
Proteiini 7 g 8 g
Ravintokuitu 0.5 g 0.6 g
Suola 1.8 g 2.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle