Pippuripihvi jauhelihasta
20min
2
Helppo
Ainekset
Pippuripihvi jauhelihasta
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 6 tl erilaisia pippureita karkeaksi murskattuna
- 1 rkl öljyä
- 0.25 dl soijakastiketta
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kpl rosmariinin vartta
Ohje
Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.
Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.
Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 300 g | |
---|---|---|
Energia | 1032 kJ / 249 kcal | 3096 kJ / 746 kcal |
Rasva | 19.7 g | 59.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 11 g | 32.9 g |
Hiilihydraatit | 1.9 g | 5.8 g |
- josta sokereita | 1.1 g | 3.2 g |
Proteiini | 15 g | 46 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 1.9 g |
Suola | 0.9 g | 2.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.