Siirry sisältöön
Pippuripihvi jauhelihasta

Pippuripihvi jauhelihasta

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

20min

2

Helppo

Pippuripihvi on yksi suomalaisen keittiön kestosuosikeista. Tyypillisimmin pihvi paistetaan naudan sisäfileestä (katso ohje täältä) mutta tällä reseptillä valmistuu myös erinomaisen herkullinen pippuripihvi jauhelihasta. Paras pippuripihvi valmistuu tietenkin tuoreesta lihasta ja siksi Snellmanin Kunnon paistijauhelihan valmistuksessa käytetään vain pakastamaton lihaa, jolloin raaka-aine säilyttää sekä makunsa että rakenteensa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoile pippuripihvi haluamasi lisukkeen kera.

Ainekset

Pippuripihvi jauhelihasta

Ohje

Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.

Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.

Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 1032 kJ / 249 kcal 3096 kJ / 746 kcal
Rasva 19.7 g 59.2 g
- josta tyydyttynyttä 11 g 32.9 g
Hiilihydraatit 1.9 g 5.8 g
- josta sokereita 1.1 g 3.2 g
Proteiini 15 g 46 g
Ravintokuitu 0.6 g 1.9 g
Suola 0.9 g 2.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle