Kassler uunissa
4
4t kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Kassler uunissa
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun kassler n 650 g
Maustetahna
- 2 rkl hunajaa
- 2 tl sinappijauhetta
- 1 tl provencen yrttiseosta
- 1 tl mustapippuria
- 0.5 tl suolaa
Ohje
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista.
Sekoita maustetahnan ainekset keskenään ja hiero tahna lihan pintaan.
Pistä lihaan lihalämpömittari ja kypsennä 125-150 asteisessa uunissa kunnes lihalämpömittari näyttää 80-85 astetta. Ota liha uunista ja kääri liha folioon tekeytymään noin 15 minuutiksi.
Leikkaa liha poikkisyin viipaleiksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 140 g | |
---|---|---|
Energia | 1127 kJ / 270 kcal | 1577 kJ / 379 kcal |
Rasva | 17.7 g | 24.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.1 g | 8.5 g |
Hiilihydraatit | 6.1 g | 8.5 g |
- josta sokereita | 5.8 g | 8.2 g |
Proteiini | 21 g | 30 g |
Ravintokuitu | 0.1 g | 0.1 g |
Suola | 0.7 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.