Lämmin grillisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä
20min
4
Helppo
Ainekset
Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl ruukkua persiljaa
- 1 dl hasselpähkinöitä
- 400 g sydänsalaattia
- 250 g viinirypäleitä
Kastike
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 2 rkl balsamiviinietiikkaa
Ohje
Lämmin grilllisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä
Huuhdo ja halkaise sydänsalaatit. Huuhdo myös viinirypäleet ja jaa ne hieman pienempiin terttuihin.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Grillaa makkarat, viinirypäleet ja salaatti. Nosta ison tarjoiluastian pohjalle grillatut salaatit ja viinirypäleet.
Leikkaa makkarat muutamaan osaan ja nosta salaatin päälle. Lisää lopuksi lehtipersiljaa ja hienonnettuja hasselpähkinöitä.
Viimeistele grillisalaatti valuttamalla päälle sopivasti kastiketta.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 722 kJ / 174 kcal | 1805 kJ / 436 kcal |
Rasva | 13.6 g | 34 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.9 g | 7.4 g |
Hiilihydraatit | 6.4 g | 16 g |
- josta sokereita | 5.9 g | 14.6 g |
Proteiini | 5 g | 12 g |
Ravintokuitu | 1.9 g | 4.7 g |
Suola | 0.8 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.