Siirry sisältöön
Crunch Wrap

Crunch Wrap

Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g

4

15min työaika + 15min kokonaisaika

Helppo

Suussasulavan herkullista syötävää on luvassa tässä herkkusuiden suosikkireseptissä. Vahvat makuelämykset takaa tacomausteet ja Monterery Jack-juusto, kun lähtökohtana on laadukas, kotimainen jauheliha. Tästä herkusta riittää naposteltavaa monelle!

Ainekset

Crunch Wrap
  • 400 g Snellman Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
  • 2 tl öljyä
  • 5 kpl Soft tortillaa
  • 28 g tacomaustesekoitusta
  • 1 dl vettä
  • 40 g nachoja
  • 2 dl juustokastiketta
  • 2 kpl tomaattia
  • 0.5 kpl jääsalaatin lehteä
  • 100 g Monterey Jack juustoa
  • 1 kpl limeä
  • 1 rkl silputtua tuoretta korianteria

Ohje

Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon tacomausteseos ja vesi. Hauduta vielä hetki.

Kuutioi tomaatit ja irrota jääsalaatista neljä lehteä. Levitä neljä tortillaa leikkuulaudalle.

Jaa jauheliha jokaisen tortillan keskelle. Lisää halutessasi hieman korianteria. Asettele päälle nachot. Lisää juustokastike, tomaattikuutiot, salaatin lehti ja viimeiseksi juustoviipale.

Leikkaa yksi tortillalettu neljään osaan ja laita yksi pala juuston päälle. Taittele reunat keskelle ja käännä crunch wrap saumapuoli alaspäin.

Paista paistinpannulla öljyssä molemmin puolin 1–2 minuuttia keskilämmöllä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 913 kJ / 219 kcal 2740 kJ / 656 kcal
Rasva 13 g 39 g
- josta tyydyttynyttä 6.6 g 19.8 g
Hiilihydraatit 10.1 g 30.2 g
- josta sokereita 0.9 g 2.7 g
Proteiini 15 g 44 g
Ravintokuitu 0.9 g 2.8 g
Suola 0.6 g 1.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

Katso koko reseptivideo

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle