Crunch Wrap
4
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Crunch Wrap
- 400 g Snellman Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
- 2 tl öljyä
- 5 kpl Soft tortillaa
- 28 g tacomaustesekoitusta
- 1 dl vettä
- 40 g nachoja
- 2 dl juustokastiketta
- 2 kpl tomaattia
- 0.5 kpl jääsalaatin lehteä
- 100 g Monterey Jack juustoa
- 1 kpl limeä
- 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
Ohje
Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon tacomausteseos ja vesi. Hauduta vielä hetki.
Kuutioi tomaatit ja irrota jääsalaatista neljä lehteä. Levitä neljä tortillaa leikkuulaudalle.
Jaa jauheliha jokaisen tortillan keskelle. Lisää halutessasi hieman korianteria. Asettele päälle nachot. Lisää juustokastike, tomaattikuutiot, salaatin lehti ja viimeiseksi juustoviipale.
Leikkaa yksi tortillalettu neljään osaan ja laita yksi pala juuston päälle. Taittele reunat keskelle ja käännä crunch wrap saumapuoli alaspäin.
Paista paistinpannulla öljyssä molemmin puolin 1–2 minuuttia keskilämmöllä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 300 g | |
---|---|---|
Energia | 913 kJ / 219 kcal | 2740 kJ / 656 kcal |
Rasva | 13 g | 39 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.6 g | 19.8 g |
Hiilihydraatit | 10.1 g | 30.2 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 2.7 g |
Proteiini | 15 g | 44 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 2.8 g |
Suola | 0.6 g | 1.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.