Grillattu varhaiskaali
4
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Grillattu varhaiskaali
- 1 kpl varhaiskaalia
- 0.5 dl öljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 50 g parmesaani juustoa
Ohje
Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä.
Sivele öljyä kaikille sivuille. Grillaa kaalilohkoja miedolla lämmöllä kauttaaltaan noin 5 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kaalilohkot lautaselle ja raasta reilusti parmesaanijuustoa päälle.
Tarjoile maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvien kanssa!
Vinkkejä
Kokeile myös maustaa varhaiskaali tulisuutta ja lempeyttä herkullisesti yhdistävällä chilihunajakastikkeella – et tule pettymään! Chilihunajakastikkeeseen perustuvassa reseptissä grillattu kaali tarjoillaan All Natural Bratwurstien lisukkeena.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 230 g | |
---|---|---|
Energia | 602 kJ / 145 kcal | 1384 kJ / 334 kcal |
Rasva | 12.4 g | 28.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.3 g | 5.3 g |
Hiilihydraatit | 5.3 g | 12.3 g |
- josta sokereita | 5.1 g | 11.8 g |
Proteiini | 3 g | 6 g |
Ravintokuitu | 2.7 g | 6.2 g |
Suola | 0.4 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.