Grillattua avokadoa ja mansikka-vesimelonisalsa

Grillattua avokadoa ja mansikka-vesimelonisalsa

Mansikan makeus, vesimelonin pehmeys ja raikkaus sekä perinteikkään tulinen chili. Mahtavat palapelin palaset takaavat varmasti mieleenpainuvan salsakokemuksen, kun grillaat herkullista avokadoa kesäterassilla.

4 60 min

Ainekset

  • 4 kpl avokadoa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 til mustapippuria
Mansikka-melonisalsa:
  • 250 g mansikoita
  • 1/4 minivesimelonia
  • 1/2 punainen chili
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl limetinmehua
  • 1 rkl lehtipersilja tai korianteria
  • suolaa

Grillattua avokadoa ja mansikka-vesimelonisalsa — Ohje

  1. Tee ensin salsa. Irrota mansikoista kanta. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori vesimeloni ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, ota siemenet pois ja hienonna.
  2. Yhdistä ainekset. Mausta öljyllä, limetinmehulla ja hienonnetulla lehtipersiljalla tai korianterilla. Lisää halutessasi ripaus suolaa. Laita kylmään maustumaan.
  3. Halkaise avokadot ja poista kivet. Sivele avokadon pintaan öljyä. Grillaa kuumassa grillissä leikkuupinta alaspäin kunnes avokadoissa hyvä väri. Tähän menee noin 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Laita avokadot tarjoiluvadille leikkuupinta ylöspäin ja lusikoi salsaa koloihin, tarjoa loput erikseen.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit