Grillatut kebab-uunileivät
20min (josta aktiivista 10min)
4
Helppo
Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!
Ainekset
Grillatut kebab-uunileivät
- 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
- 4 kpl pikkurieskaa
- 3 rkl ketsuppia
- 1 rkl srirachaa
- 3 dl juustoraastetta
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 kpl ruukkua villirucolaa
- 1 kpl chiliä
Ohje
Levitä rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään ja levitä rieskojen päälle. Ripottele leiville juustoraastetta.
Nostele päälle kebablastuja reiluksi keoksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kebablastut ovat ruskistuneet hieman.
Lisää leiville halkaistuja kirsikkatomaatteja, huuhdottua rucolaa ja viipaloitua chiliä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 985 kJ / 236 kcal | 1970 kJ / 472 kcal |
Rasva | 12.9 g | 25.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.8 g | 9.5 g |
Hiilihydraatit | 14.6 g | 29.2 g |
- josta sokereita | 2.7 g | 5.4 g |
Proteiini | 14 g | 28 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 2.9 g |
Suola | 1.4 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.