Siirry sisältöön
Grillatut kebab-uunileivät

Grillatut kebab-uunileivät

20min (josta aktiivista 10min)

4

Helppo

Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!

Ainekset

Grillatut kebab-uunileivät
  • 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
  • 4 kpl pikkurieskaa
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 rkl srirachaa
  • 3 dl juustoraastetta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl ruukkua villirucolaa
  • 1 kpl chiliä

Ohje

  1. Levitä rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään ja levitä rieskojen päälle. Ripottele leiville juustoraastetta.

  2. Nostele päälle kebablastuja reiluksi keoksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kebablastut ovat ruskistuneet hieman.

  3. Lisää leiville halkaistuja kirsikkatomaatteja, huuhdottua rucolaa ja viipaloitua chiliä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 985 kJ / 236 kcal 1970 kJ / 472 kcal
Rasva 12.9 g 25.8 g
- josta tyydyttynyttä 4.8 g 9.5 g
Hiilihydraatit 14.6 g 29.2 g
- josta sokereita 2.7 g 5.4 g
Proteiini 14 g 28 g
Ravintokuitu 1.4 g 2.9 g
Suola 1.4 g 2.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle