Herra Snellmanin kerrosleipä

Herra Snellmanin kerrosleipä 1

Tässäpä muhkea täytetty leipä, joka sisältää kerros kerrokselta makoisia herkkuja. Jotta annos on niin maistuva kuin mahdollista, niin valitse täytteeksi mieleisesi Snellmanin leikkeleistä. Täytetty leipä on valmista tarjottavaksi heti, mutta voit myös kääriä leivän folioon ja säilyttää jääkaapissa seuraavaan päivään. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

8 55 min

Ainekset

  • 1 reilunkokoinen hiiva- tai sekaleipä
Täyte
  • 1 pkt Herra Snellmanin Voileipäkinkkua
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g voita
  • 2 prk maitorahkaa, 500 g
  • 2 tl raastettua piparjuurta tai sinappia
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 ripaus suolaa ja mustapippuria

Herra Snellmanin kerrosleipä — Ohje

  1. Valmista ensin täyte.
  2. Hienonna kananmunat haarukalla ja silppua yrtit.
  3. Vatkaa rahka pehmeän voin joukkoon ja lisää hienonnetut kananmunat, yrtit ja mausteet.
  4. Leikkaa leipä neljäksi tasaiseksi kiekoksi.
  5. Levitä pohjimmaiselle kiekolle reilusti täytettä ja laita kerros mieleisiäsi leikkeleitä.
  6. Levitä seuraavan leipäkiekon alapintaan kevyesti täytettä ja paina se tiiviisti kiinni leikkelepintaan. Jatka samaan tapaan seuraavat kerrokset ja paina lopuksi päälle leivän kansi.
  7. Täytetty leipä on valmista tarjottavaksi heti, voit myös kääriä leivän folioon ja säilyttää jääkaapissa seuraavaan päivään.

Vinkki!

Tutustu myös Herra Snellmanin voileipäkakkujen resepteihin!

Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä