Levitä naudan sisäpaistiviipaleet työlaudalle. Raasta papaijalohko ja ananaspala ohueksi, silppua chili. Sekoita raasteet ja chilisilppu ja levitä ne pihvien päälle. Pinoa pihvit ja anna niiden maustua ja mureutua 15–20 minuuttia. Sekoita kastikkeen aineet pehmeään sulatejuustoon tai majoneesiin. Huuhdo ja linkoa salaatinlehdet, viipaloi huuhtaistut kirsikkatomaatit.
Lisää pannuun voita tai öljyä ja paista pihvit molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla. Lihaviipaleet murentuvat hiukan paistettaessa, käännä varoen. Paista sieniviipaleisiin kaunis pinta.
Halkaise ciabatta-leipä ja paahda leikkauspinnat pannussa oliiviöljyssä.
Levitä täytteet pohjan päälle: ensin kerros kastiketta, sitten salaattia, lihaa, tomaatteja, sieniviipaleita ja vielä hiukan kastiketta. Pane kansipala paikoilleen. Paloittele leipä neljään osaan ja nauti.
Vinkkejä
Käytä loput papaijasta ja ananaksesta hedelmä- tai vihreään salaattiin. Tai tee karamellisoitua chiliananasta paistamalla ananaslohkot voissa, punaisessa chilisilpussa ja fariinisokerissa. Tarjoa lämpimänä jäätelön kera.