Marinoidut kasslerpihvit paahdetulla broccolini-fetasalaatilla ja tomaattisella kermaviilikastikkeella
30min
4
Helppo
Ainekset
Marinoidut kasslerpihvit
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun ohut lime-chili kasslerpihvi 500 g
 
Broccolini-fetasalaatti
- 200 g broccoliinia
 - 2 rkl oliiviöljyä
 - 0.5 tl suolaa
 - 0.5 tl mustapippuria
 - 0.5 tl sitruunanmehua
 - 100 g fetajuustoa
 - 0.5 dl lehtipersiljaa
 - 1 dl mantelilastuja
 
Tomaattinen kermaviilikastike
- 200 g kermaviiliä
 - 1 kpl tomaattia
 - 0.5 tl srirachaa
 - 0.5 tl mustapippuria
 
Ohje
- 
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Tee sitten kastike: Sekoita kermaviilin joukkoon karkealla terällä raastettu tomaatti, shiracha-kastike, suola ja mustapippuri. Laita kylmään maustumaan.
 - 
Ripottele öljyä broccolineille ennen grillaamista. Paahda broccolineja grillissä kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
 - 
Nosta tarjoiluvadille ja purista sitruunamehua päälle. Murustele fetajuusto päälle ja ripottele hienonnettua lehtipersiljaa.
 - 
Paahda kuivalla pannulla mantelilastuja kullanruskeiksi ja ripottele salaatin päälle.
 - 
Grillaa tai paista pihvejä keskilämmöllä n. 2,5 min molemmilta puolilta.
 - 
Tarjoa marinoitujen kasslerpihvien ja tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.
 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 270 g | |
|---|---|---|
| Energia | 973 kJ / 235 kcal | 2627 kJ / 634 kcal | 
| Rasva | 18.9 g | 50.9 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 5.4 g | 14.7 g | 
| Hiilihydraatit | 3.8 g | 10.2 g | 
| - josta sokereita | 3.4 g | 9.3 g | 
| Proteiini | 11 g | 31 g | 
| Ravintokuitu | 2.3 g | 6.1 g | 
| Suola | 0.9 g | 2.5 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
          
          
          