Marinoidut kasslerpihvit paahdetulla broccolini-fetasalaatilla ja tomaattisella kermaviilikastikkeella
4
30min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Marinoidut kasslerpihvit
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun ohut lime-chili kasslerpihvi 500 g
Broccolini-fetasalaatti
- 200 g broccoliinia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 0.5 tl sitruunanmehua
- 100 g fetajuustoa
- 0.5 dl lehtipersiljaa
- 1 dl mantelilastuja
Tomaattinen kermaviilikastike
- 200 g kermaviiliä
- 1 kpl tomaattia
- 0.5 tl srirachaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Tee sitten kastike: Sekoita kermaviilin joukkoon karkealla terällä raastettu tomaatti, shiracha-kastike, suola ja mustapippuri. Laita kylmään maustumaan.
Ripottele öljyä broccolineille ennen grillaamista. Paahda broccolineja grillissä kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta tarjoiluvadille ja purista sitruunamehua päälle. Murustele fetajuusto päälle ja ripottele hienonnettua lehtipersiljaa.
Paahda kuivalla pannulla mantelilastuja kullanruskeiksi ja ripottele salaatin päälle.
Grillaa tai paista pihvejä keskilämmöllä n. 2,5 min molemmilta puolilta.
Tarjoa marinoitujen kasslerpihvien ja tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 973 kJ / 235 kcal | 2627 kJ / 634 kcal |
Rasva | 18.9 g | 50.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.4 g | 14.7 g |
Hiilihydraatit | 3.8 g | 10.2 g |
- josta sokereita | 3.4 g | 9.3 g |
Proteiini | 11 g | 31 g |
Ravintokuitu | 2.3 g | 6.1 g |
Suola | 0.9 g | 2.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.