Marinoidut kasslerpihvit paahdetulla broccolini-fetasalaatilla ja tomaattisella kermaviilikastikkeella

Paahdettu broccolini-fetasalaatti tomaattisella kerma

Meidän Maatiaispossun kasslerpihvin marinadissa maistuvat mm. paprika ja valkosipuli, sipuli ja mustapippuri. Kun nämä saavat lautaselle seurakseen raikkaan broccolini-salaatin ja mehevän kastikkeen on kesän makutäysosuma valmis!

4 30 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellman Maatiaispossun marinoidut kasslerpihvit
Broccolini-fetasalaatti
  • 200 g broccolini eli varsiparsakaali
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 0.25 - 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 100 g fetajuustoa
  • 0,5 dl lehtipersiljaa
  • 1 dl mantelilastuja
Tomaattinen kermaviilikastike
  • 1 prk (200g) kermaviiliä
  • 1 kiinteä tomaatti
  • 1 tl sriracha-kastiketta
  • 0.25 - 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
Maatiaispossun marinoitu kasslerpihvi, 5 kpl

Marinoidut kasslerpihvit paahdetulla broccolini-fetasalaatilla ja tomaattisella kermaviilikastikkeella — Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Tee sitten kastike: Sekoita kermaviilin joukkoon karkealla terällä raastettu tomaatti, shiracha-kastike, suola ja mustapippuri. Laita kylmään maustumaan.
  2. Ripottele öljyä broccolineille ennen grillaamista. Paahda broccolineja grillissä kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Nosta tarjoiluvadille ja purista sitruunamehua päälle. Murustele fetajuusto päälle ja ripottele hienonnettua lehtipersiljaa.
  4. Paahda kuivalla pannulla mantelilastuja kullanruskeiksi ja ripottele salaatin päälle.
  5. Grillaa tai paista pihvejä keskilämmöllä n. 2,5 min molemmilta puolilta.
  6. Tarjoa marinoitujen kasslerpihvien ja tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit