Mozzarella-pepperonipatonki
2
15min kokonaisaika
Helppo
Mehevää kuin mozzarella, pippurista kuin pepperoni – kaikki tämä yhdistettynä jykevässä patongissa. Voit halutessasi leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Mozzarella-pepperonipatonki
- 1 kpl patonkia
- 1 kpl tomaattia
- 6 kpl punasipulin rengasta
- 1 kpl Snellman Pepperoni salami 100 g
- 6 kpl tuoretta basilikan lehteä
- 6 kpl viipaletta mozzarella juustoa
Yrttikastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 1 kpl valkosipulinkynttä
Ohje
Tee ensin yrttikastike.
Sekoita ainekset keskenään.
Halkaise patonki ja levitä kastike väliin.
Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
Asettele punasipuli, tomaatit, mozzarella, pepperoni ja basilikanlehdet vuorotellen patongin päälle.
Laita kansi päälle ja nauti! Voit leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 290 g | |
---|---|---|
Energia | 1147 kJ / 275 kcal | 3327 kJ / 797 kcal |
Rasva | 16.1 g | 46.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.1 g | 17.8 g |
Hiilihydraatit | 20.6 g | 59.7 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 4 g |
Proteiini | 11 g | 32 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 4.1 g |
Suola | 1.2 g | 3.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.