Mozzarella-pepperonipatonki
Pepperoni salami 100 g15min
2
Helppo
Ainekset
Mozzarella-pepperonipatonki
- 1 kpl patonkia
 - 1 kpl tomaattia
 - 6 kpl punasipulin rengasta
 - 1 kpl Snellman Pepperoni salami 100 g
 - 6 kpl tuoretta basilikan lehteä
 - 6 kpl viipaletta mozzarella juustoa
 
Yrttikastike
- 2 rkl oliiviöljyä
 - 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
 - 1 kpl valkosipulinkynttä
 
Ohje
- 
Tee ensin yrttikastike.
 - 
Sekoita ainekset keskenään.
 - 
Halkaise patonki ja levitä kastike väliin.
 - 
Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
 - 
Asettele punasipuli, tomaatit, mozzarella, pepperoni ja basilikanlehdet vuorotellen patongin päälle.
 - 
Laita kansi päälle ja nauti! Voit leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena.
 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 290 g | |
|---|---|---|
| Energia | 1147 kJ / 275 kcal | 3327 kJ / 797 kcal | 
| Rasva | 16.1 g | 46.8 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 6.1 g | 17.8 g | 
| Hiilihydraatit | 20.6 g | 59.7 g | 
| - josta sokereita | 1.4 g | 4 g | 
| Proteiini | 11 g | 32 g | 
| Ravintokuitu | 1.4 g | 4.1 g | 
| Suola | 1.2 g | 3.6 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
          
          
          