Mozzarella-pepperonipatonki

Mozzarella-pepperonipatonki 1

Mehevää kuin mozzarella, pippurista kuin pepperoni – kaikki tämä yhdistettynä jykevässä patongissa. Voit halutessasi leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

2 15 min

Ainekset

  • 1 pienehkö patonki
  • 1 tomaatti
  • 6 punasipulin rengasta
  • 1 pkt Pepperoni
  • 6 tuoretta basilikan lehteä
  • 6 viipaletta mozzarellaa
Yrttikastike
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tuoretta basilikaa pieneksi silputtuna
  • 1 valkosipulin kynsi

Mozzarella-pepperonipatonki — Ohje

  1. Tee ensin yrttikastike.
  2. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Halkaise patonki ja levitä kastike väliin.
  4. Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
  5. Asettele punasipuli, tomaatit, mozzarella, pepperoni ja basilikanlehdet vuorotellen patongin päälle.
  6. Laita kansi päälle ja nauti! Voit leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit