
Mozzarella-pepperonipatonki
15min
2
Helppo
Ainekset
Mozzarella-pepperonipatonki
- 1 kpl patonkia
- 1 kpl tomaattia
- 6 kpl punasipulin rengasta
- 1 kpl Snellman Pepperoni salami 100 g
- 6 kpl tuoretta basilikan lehteä
- 6 kpl viipaletta mozzarella juustoa
Yrttikastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 1 kpl valkosipulinkynttä
Ohje
-
Tee ensin yrttikastike.
-
Sekoita ainekset keskenään.
-
Halkaise patonki ja levitä kastike väliin.
-
Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
-
Asettele punasipuli, tomaatit, mozzarella, pepperoni ja basilikanlehdet vuorotellen patongin päälle.
-
Laita kansi päälle ja nauti! Voit leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 290 g | |
---|---|---|
Energia | 1147 kJ / 275 kcal | 3327 kJ / 797 kcal |
Rasva | 16.1 g | 46.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.1 g | 17.8 g |
Hiilihydraatit | 20.6 g | 59.7 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 4 g |
Proteiini | 11 g | 32 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 4.1 g |
Suola | 1.2 g | 3.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.