Siirry sisältöön
Nachopelti kebabilla

Nachopelti kebabilla

Grillattu kebab original 300 g

20min

4

Helppo

Tässä reseptissä ei oikeastaan voida puhua oikeasta tai väärästä: on vain hyviä peruselementtejä, joita ripottelet menemään oman maun mukaisesti niin paljon tai vähän kuin itse koet parhaaksi. Testaamalla pääset varmasti omaan suosikkikombinaatioosi, peruskivinä kuitenkin tässä reseptissä toimivat rouskuvat nachot, sula juustodippi ja Herra Snellmanin maukkaat Grillatut kebabit.

Ainekset

Nachopohja
  • 200 g nachoja
  • 175 g juustoraastetta
Täytteet
  • 1 kpl Snellman Grillattu kebab original 300 g
  • 1 kpl punasipulia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 300 g salsakastiketta
  • 300 g guacamolea
  • 1 kpl purkkia cheddarjuustodippiä

Ohje

Aloita valmistelut paloittelemalla punasipuli ja paprikat ja halkaisemalla tomaatit.

Kaada nachot uunivuokaan ja levitä koko pohjalle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa viitisen minuuttia, tai kunnes juusto sulaa ja alkaa saada väriä. Sillä aikaa paista kebabit koko ajan sekoittaen joitain minuutteja.

Levitä maun mukaan tomaattia, paprikaa ja punasipulia vuokaan ja säestä guacamolella. Poimi kebabit pannulta vuokaan ja levitä tasaisesti joka nurkkaan.

Viimeistele salsalla omien makunystryröiden ohjaamana ja kruunaa sulalla juustodipillä, jota voit käyttää lyhyesti mikrossa ennen vuokaan kaatoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 450 g
Energia 786 kJ / 189 kcal 3538 kJ / 851 kcal
Rasva 13.5 g 60.7 g
- josta tyydyttynyttä 5.6 g 25.3 g
Hiilihydraatit 8.9 g 40.1 g
- josta sokereita 2.2 g 9.9 g
Proteiini 8 g 37 g
Ravintokuitu 1.6 g 7.1 g
Suola 0.8 g 3.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle