Siirry sisältöön
Naudan ulkofilee ja paistettu kaali

Naudan ulkofilee ja paistettu kaali

Naudan mureutettu ulkofileepihvi 2 kpl 320 g

4

20min työaika + 20min kokonaisaika

Helppo

Naudan ulkofilee kaalipedillä on annos, joka sopii vaativampaankin makuun. Lihan valmistuksessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama kikka, jotta liha on mahdollisimman maukas. Ensinnäkin ota liha ajoissa lämpiämään ennen paistamista. Muista myös kääräistä se hetkeksi folioon ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Naudan ulkofilee ja paistettu kaali

Ohje

Naudan mureutettu ulkofileepihvi

Ota pihvit huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Paista pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin. Medium pihvin saat paistamalla noin 1,5 min/puoli.

Paistettu kaali

Suikaloi kaali ja paista pannulla voissa kunnes kaali pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile pihvin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 303 kJ / 72 kcal 1059 kJ / 252 kcal
Rasva 2 g 6.9 g
- josta tyydyttynyttä 0.8 g 2.7 g
Hiilihydraatit 1.7 g 6.1 g
- josta sokereita 1.6 g 5.5 g
Proteiini 11 g 40 g
Ravintokuitu 1.6 g 5.6 g
Suola 0.1 g 0.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle