Naudan ulkofilee ja paistettu kaali
4
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Naudan ulkofilee kaalipedillä on annos, joka sopii vaativampaankin makuun. Lihan valmistuksessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama kikka, jotta liha on mahdollisimman maukas. Ensinnäkin ota liha ajoissa lämpiämään ennen paistamista. Muista myös kääräistä se hetkeksi folioon ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Naudan ulkofilee ja paistettu kaali
- 2 kpl Snellman Naudan mureutettu ulkofileepihvi 2 kpl 320 g
- 1 kpl kaalia
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Naudan mureutettu ulkofileepihvi
Ota pihvit huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Paista pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin. Medium pihvin saat paistamalla noin 1,5 min/puoli.
Paistettu kaali
Suikaloi kaali ja paista pannulla voissa kunnes kaali pehmenee. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile pihvin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 303 kJ / 72 kcal | 1059 kJ / 252 kcal |
Rasva | 2 g | 6.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.8 g | 2.7 g |
Hiilihydraatit | 1.7 g | 6.1 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 5.5 g |
Proteiini | 11 g | 40 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 5.6 g |
Suola | 0.1 g | 0.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.