Siirry sisältöön
Paahdetut kasvikset

Paahdetut kasvikset

1h

4

Helppo

Paahdetut kasvikset ovat kevyt lisuke lähes mille tahansa liharuualle. Liharuuan kylkeen on aina hyvä valmistaa myös jotain hieman kevyempää, jotta ruoka-annos ei käy liian raskaaksi. Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Paahdetut kasvikset
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 0.5 kpl munakoisoa
  • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus sokeria
  • 1 dl oliiviöljyä

Ohje

  1. Leikkaa sipulit lohkoiksi, paprikat suurehkoiksi paloiksi ja kesäkurpitsa ja munakoiso viipaleiksi

  2. Sivele viipaleet öljyllä

  3. Grillaa tai paahda vihanneksia uunissa kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Voit paistaa ne myös pannulla

  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 190 g
Energia 547 kJ / 132 kcal 1039 kJ / 252 kcal
Rasva 11.8 g 22.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g 3.1 g
Hiilihydraatit 4.3 g 8.1 g
- josta sokereita 4.1 g 7.7 g
Proteiini 1 g 2 g
Ravintokuitu 1.8 g 3.4 g
Suola 0.1 g 0.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Paahdetut kasvikset ovat kevyt lisuke lähes mille tahansa liharuualle. Liharuuan kylkeen on aina hyvä valmistaa myös jotain hieman kevyempää, jotta ruoka-annos ei käy liian raskaaksi. Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle