Siirry sisältöön
Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella

Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella

1h

4

Helppo

Etsitkö jännittävää ja makoisaa salaattia kesän grillijuhliin? Meillä Snellmanilla hyväksi todettu parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella ylittää odotuksesi ja soveltuu myös vaativampaan makuun. Tämä on loistava annos myös silloin, kun mielesi tekee jotain suolaista ja täyttävää.

Ainekset

Parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella
  • 250 g vihreää parsaa
  • 0.5 kpl punasipulia
  • 0.5 dl balsamiviinietiikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl sinappia
  • 0.5 rkl sokeria
  • 0.5 dl parmesaanilastuja
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria

Ohje

  1. Keitä parsaa kevyesti suolatussa vedessä muutama minuutti, huuhtele sen jälkeen kylmässä vedessä ja valuta vesi pois

  2. Sekoita punasipuli, viinietikka, oliiviöljy, sinappi ja sokeri keskenään. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

  3. Laita parsa tarjoiluastiaan, lorauta joukkoon kastiketta ja ripottele parmesaanilastuja päälle.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 120 g
Energia 986 kJ / 239 kcal 1184 kJ / 287 kcal
Rasva 21.8 g 26.2 g
- josta tyydyttynyttä 4.3 g 5.1 g
Hiilihydraatit 4.8 g 5.8 g
- josta sokereita 2.6 g 3.2 g
Proteiini 4 g 5 g
Ravintokuitu 2 g 2.4 g
Suola 0.4 g 0.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Etsitkö jännittävää ja makoisaa salaattia kesän grillijuhliin? Meillä Snellmanilla hyväksi todettu parsasalaatti parmesaani-balsamicokastikkeella ylittää odotuksesi ja soveltuu myös vaativampaan makuun. Tämä on loistava annos myös silloin, kun mielesi tekee jotain suolaista ja täyttävää.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle