
Pekoninakit uunissa
Kunnon nakki 400 g20min
5
Helppo
Ainekset
Pekoninakit uunissa
- 1 kpl Snellman Kunnon nakki 400 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 2 kpl ruukkua persiljaa
- 1 kpl porkkanaa pitkiksi lastuiksi vuoltuna
- 10 g rosmariinin oksaa
Ohje
-
Kääri nakit, lehtipersilja ja porkkanalastut pekoniviipaleiden sisään. Kiinnitä rosmariinitikuilla.
-
Paista pekoninakit uunissa tai pannussa kunnes pekonien pinta on saanut mukavasti väriä ja rapeutta (200 °C n. 10-15 min) ja nauti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 1059 kJ / 256 kcal | 1377 kJ / 333 kcal |
Rasva | 22.4 g | 29.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 8.2 g | 10.7 g |
Hiilihydraatit | 1.1 g | 1.4 g |
- josta sokereita | 1 g | 1.3 g |
Proteiini | 13 g | 17 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 0.9 g |
Suola | 1.9 g | 2.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
uunin asteetkin olis kivat, amatöörit
Totta! 200 astetta olisi varmaankin sopiva lämpötila tälle. Tuota valmiiksi kypsää grillipekoniahan meiltä ei tällä hetkellä löydy valikoimasta, mutta tavalinen pekoni käy oikein hyvin myös. /Suvi