Pile of nachos

Pile of nachos

Tässä reseptissä ei oikeastaan voida puhua oikeasta tai väärästä: on vain hyviä peruselementtejä, joita ripottelet menemään oman maun mukaisesti niin paljon tai vähän kuin itse koet parhaaksi. Testaamalla pääset varmasti omaan suosikkikombinaatioosi, peruskivinä kuitenkin tässä reseptissä toimivat rouskuvat nachot, sula juustodippi ja Herra Snellmanin maukkaat Grillatut kebabit.

4 20

Ainekset

Nachopohja
  • 1 pss nachoja (keskikokoa)
  • 1 pss juustoraasteta
Täytteet
  • 1 pss Herra Snellmanin grillattu kebab
  • 1 kpl punasipuli
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl keltainen paprika
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1 prk valmista salsakastiketta
  • 1 prk guacamolea
  • 1 prk cheddarjuustodippiä

Pile of nachos — Ohje

  1. Aloita valmistelut paloittelemalla punasipuli ja paprikat ja halkaisemalla tomaatit.
  2. Kaada nachot uunivuokaan ja levitä koko pohjalle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa viitisen minuuttia, tai kunnes juusto sulaa ja alkaa saada väriä. Sillä aikaa paistat kebabit koko ajan sekoittaen joitain minuutteja.
  3. Levitä maun mukaan tomaattia, paprikaa ja punasipulia vuokaan ja säestä guacamolella. Poimi kebabit pannulta vuokaan ja levitä tasaisesti joka nurkkaan.
  4. Viimeistele salsalla omien makunystryröiden ohjaamana ja kruunaa sulalla juustodipillä, jota voit käyttää lyhyesti mikrossa ennen vuokaan kaatoa.

Vinkki!

Arvioi

Jaa

Kommentit