Valmista ensin liemi. Mittaa kattilaan vesi. Lisää kanaliemikuutio, soijakastike ja tähtianis. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa ne ohuiksi siivuiksi liemen joukkoon.
Keitä lientä 2 minuuttia ja sammuta levy.
Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Poista liha pakkauksesta ja mausta se suolalla, mustapippurilla ja chililastuilla. Pyörittele liha ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuks panko- tai korppujauhoissa.
Paista pihvejä 1–2 minuuttia molemmin puolin. Siirrä talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Viipaloi liha.
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Keitä kananmunia noin 5–7 minuuttia. Laita keitetyt kananmunat kylmään veteen, kuori ja halkaise ne.
Jaa nuudelit kahteen kulhoon. Lisää päälle siitakesieniä, pinaattia, hienonnettuja kevätsipulinvarsia. Nosta päälle viipaloitu liha, kanamunat ja hienonnettu chili. Kaada päälle kuuma liemi. Ripottele päälle halutessasi hieman seesaminsiemeniä.
Vinkkejä
Silloin kun kokkailuun on reilummin aikaa, kannatta testata myös ramenkeittoa nyhtöpossusta sekä vihreällä currylla maustettua beef ramenia.