
Savustajan bruschetta
Superior savukinkku 180 g30min
4
Helppo
Bruschetta on oivallinen valinta alkupalaksi tai vaikkapa iltanaposteltavaksi. Nämä herkulliset bruschettat saavat papujen, sienten ja tomaattien ylle juustokuorrutuksen ja koko komeuden kruunaavat Herra Snellmanin Superior Savukinkku-siivut, jotka asetellaan leipien päälle paistamisen jälkeen, jotta viipaleet säilyttävät mehevyytensä ja mureutensa.
Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu bruschettaohje, ole hyvä!
Ainekset
Savustajan bruschetta
- 1 kpl esipaistettua ciabatta-leipää
- 40 g voita
- 1 dl basilikanlehtiä silputtuna
- 1 dl höyrytettyjä papuja
- 100 g herkkusieniä
- 2 kpl tomaattia
- 6 kpl juustoviipaletta (esim. kerma- tai savujuustoa)
- 140 g Snellman Superior savukinkku 180 g
- 1 kpl vesikrassia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
-
Halkaise leipä. Sekoita voi, basilika suola sekä pippuri ja voitele puolikkaat.
-
Levitä täytteet, leikkeleviipaleita lukuun ottamatta, leiville
-
Paista uunissa 225 °C noin 15 minuuttia.
-
Asettele Superior Savukinkku -viipaleet kuumille leiville, silppua vesikrassia päälle ja tarjoa välittömästi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 240 g | |
---|---|---|
Energia | 678 kJ / 162 kcal | 1626 kJ / 388 kcal |
Rasva | 6.5 g | 15.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 8.5 g |
Hiilihydraatit | 16.2 g | 38.9 g |
- josta sokereita | 2 g | 4.8 g |
Proteiini | 8 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.8 g | 6.7 g |
Suola | 0.8 g | 1.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Bruschetta on oivallinen valinta alkupalaksi tai vaikkapa iltanaposteltavaksi. Nämä herkulliset bruschettat saavat papujen, sienten ja tomaattien ylle juustokuorrutuksen ja koko komeuden kruunaavat Herra Snellmanin Superior Savukinkku-siivut, jotka asetellaan leipien päälle paistamisen jälkeen, jotta viipaleet säilyttävät mehevyytensä ja mureutensa.
Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu bruschettaohje, ole hyvä!