Savustajan bruschetta
4
30min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Bruschetta on oivallinen valinta alkupalaksi tai vaikkapa iltanaposteltavaksi. Nämä herkulliset bruschettat saavat papujen, sienten ja tomaattien ylle juustokuorrutuksen ja koko komeuden kruunaavat Herra Snellmanin Superior Savukinkku-siivut, jotka asetellaan leipien päälle paistamisen jälkeen, jotta viipaleet säilyttävät mehevyytensä ja mureutensa.
Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu bruschettaohje, ole hyvä!
Ainekset
Savustajan bruschetta
- 1 kpl esipaistettua ciabatta-leipää
- 40 g voita
- 1 dl basilikanlehtiä silputtuna
- 1 dl höyrytettyjä papuja
- 100 g herkkusieniä
- 2 kpl tomaattia
- 6 kpl juustoviipaletta (esim. kerma- tai savujuustoa)
- 140 g Snellman Superior savukinkku 180 g
- 1 kpl vesikrassia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Ohje
Halkaise leipä. Sekoita voi, basilika suola sekä pippuri ja voitele puolikkaat.
Levitä täytteet, leikkeleviipaleita lukuun ottamatta, leiville
Paista uunissa 225 °C noin 15 minuuttia.
Asettele Superior Savukinkku -viipaleet kuumille leiville, silppua vesikrassia päälle ja tarjoa välittömästi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 240 g | |
---|---|---|
Energia | 678 kJ / 162 kcal | 1626 kJ / 388 kcal |
Rasva | 6.5 g | 15.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 8.5 g |
Hiilihydraatit | 16.2 g | 38.9 g |
- josta sokereita | 2 g | 4.8 g |
Proteiini | 8 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.8 g | 6.7 g |
Suola | 0.8 g | 1.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.