Siirry sisältöön
Savustajan bruschetta

Savustajan bruschetta

Superior savukinkku 180 g

4

30min työaika + 30min kokonaisaika

Helppo

Bruschetta on oivallinen valinta alkupalaksi tai vaikkapa iltanaposteltavaksi. Nämä herkulliset bruschettat saavat papujen, sienten ja tomaattien ylle juustokuorrutuksen ja koko komeuden kruunaavat Herra Snellmanin Superior Savukinkku-siivut, jotka asetellaan leipien päälle paistamisen jälkeen, jotta viipaleet säilyttävät mehevyytensä ja mureutensa. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu bruschettaohje, ole hyvä!

Ainekset

Savustajan bruschetta
  • 1 kpl esipaistettua ciabatta-leipää
  • 40 g voita
  • 1 dl basilikanlehtiä silputtuna
  • 1 dl höyrytettyjä papuja
  • 100 g herkkusieniä
  • 2 kpl tomaattia
  • 6 kpl juustoviipaletta (esim. kerma- tai savujuustoa)
  • 140 g Snellman Superior savukinkku 180 g
  • 1 kpl vesikrassia
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Ohje

Halkaise leipä. Sekoita voi, basilika suola sekä pippuri ja voitele puolikkaat.

Levitä täytteet, leikkeleviipaleita lukuun ottamatta, leiville

Paista uunissa 225 °C noin 15 minuuttia.

Asettele Superior Savukinkku -viipaleet kuumille leiville, silppua vesikrassia päälle ja tarjoa välittömästi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 240 g
Energia 678 kJ / 162 kcal 1626 kJ / 388 kcal
Rasva 6.5 g 15.5 g
- josta tyydyttynyttä 3.6 g 8.5 g
Hiilihydraatit 16.2 g 38.9 g
- josta sokereita 2 g 4.8 g
Proteiini 8 g 20 g
Ravintokuitu 2.8 g 6.7 g
Suola 0.8 g 1.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle