Täytetyt naudanliharullat

Täytetyt naudanliharullat

Tässä reseptissä Naudan ohuen ohut sisäpaisti saa täytteekseen Dijon-sinappia ja pippurista kinkkua. Kermaisella kastikkeella viimeistelty annos maistuu esimerkiksi lohkoperunoiden kanssa. Tällä reseptillä kokki kerää takuulla kiitosta koko pöytäseurueelta.

2

Ainekset

  • 400 g Snellmanin Ohuen ohut sisäpaisti
  • Snellmanin Ohuen ohut pippurinen kinkku
  • Dijon-sinappia
  • persiljaa silputtuna
  • voita paistamiseen
  • 1 hienonnettu salottisipuli
Kastike:
  • 2.5 dl ruokakermaa
  • 2 dl crème fraichea
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa & pippuria
Maatiaispossun ohuen ohut filee 1

Täytetyt naudanliharullat — Ohje

  1. Laita pihvit leikkuulaudalle.
  2. Levitä teelusikallinen sinappia jokaiselle pihville, ripottele päälle persiljaa.
  3. Lisää 1-2 kinkkuviipaletta.
  4. Rullaa pihvit ja kiinnitä hammastikulla.
  5. Lämmitä vähän voita paistinpannulla.
  6. Ruskista rullat pannussa, laita lautaselle ja muista ottaa pois hammastikut.
  7. Ruskista sipuli paistinpannussa ja lisää tarvittaessa voita.
  8. Lisää desilitra vettä pannuun
  9. Lisää kerma, creme fraiche, liemikuutio ja soijakastike.
  10. Laita rullat takaisin pannuun kastikkeen kera
  11. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.
  12. Mausta suolalla ja pippurilla.
  13. Tarjoile perunoiden ja vihreän salaatin kera.
  14. Naudanliharullat videoresepti
  15. Tämä naudanliharullat resepti löytyy myös YouTubesta.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä