Uunissa haudutettu lehtipihvikastike
4
55min kokonaisaika
Helppo
Erilaisilla kastikkeilla ja marinadeilla liharuokiin saa uutta ulottuvuutta. Tämä makoisa annos sopii myös vaativaan makuun. Testaa uunissa haudutettu kastike lehtipihville tällä reseptillä ja nauti!
Ainekset
Uunissa haudutettu lehtipihvikastike
Marinadi lihalle
- 4 rkl soijakastiketta
- 4 rkl vasikanfondia
- 3 kpl valkosipulinkynttä
Pataan
- 0.5 kpl purjosipulia
- 50 g tuoreita herkkusieniä
- 1 kpl suippopaprikarenkaita koristeluun
- 1 kpl sipulia
- 1 rkl voita
Kastike
- 4 dl kermaa
- 1 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 100 g aurajuustoa
- 2 tl timjamia
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Suikaloi liha ja tee marinadi. Anna lihan olla marinadissa sen aikaa, kun paloittelet vihannekset ja teet kastikkeen.
Asettele vihannekset padan pohjalle ja laita marinoitu liha päälle. Kaada kastike lihan päälle. Paista uunissa 225 asteessa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 320 g | |
---|---|---|
Energia | 758 kJ / 182 kcal | 2425 kJ / 584 kcal |
Rasva | 13.5 g | 43.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.6 g | 17.8 g |
Hiilihydraatit | 3.1 g | 9.8 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 5 g |
Proteiini | 11 g | 37 g |
Ravintokuitu | 0.4 g | 1.3 g |
Suola | 1.3 g | 4.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.