Siirry sisältöön
Grillaaminen on yksi kesän kohokohdista 1

Grillaaminen on yksi kesän kohokohdista

Grillaaminen kuuluu olennaisena osana Suomen kesään, mutta kaikkein vannoutuneimmilla harrastajilla grillaaminen jatkuu varmasti ympäri vuoden. Myös meillä Snellmanilla grillaaminen on luonnollisesti lähellä sydäntä.

Valmistamme täällä Pietarsaaressa laajan valikoima erilaista grillattavaa aivan kuin tekisimme ne itsellemme. Kaikki liha tulee omilta perhetiloiltamme, joilla eläimiä kasvatetaan ilman geenimuunneltua rehua.

Jotta grillaaminen takuulla onnistuisi, kokosimme sivuillemme myös Snellmanilaisten parhaat grillausvinkit. Vaivatonta grillaaminen puolestaan on, kun hyödynnät Snellmannilaisten valmiita grillimenuja. Voit myöt koota oman menusi valitsemalla mieluisesi lisukkeet, kastikkeet ja reseptit e-kirjastamme.

Luullisen lihan grillaaminen

Grillaaminen on yksi kesän kohokohdista

Luullisen lihan grillaaminen on yhä suositumpaa ja syykään ei ole mikään ihme. Liha on nimittäin usein maukkainta juuri luun vieressä ja grillaaminen saa aikaan sen, että rasva tekee luullisesta lihasta erityisen mehevää ja maukasta.

Luullisen lihan kohdalla grillaaminen on yleensä vain loppuhuipennus ja varsinainen kypsennys tapahtuu etukäteen uunissa matalassa lämpötilassa. Toki grillaaminen alusta loppuun asti on vaihtoehto myös luullisen lihan kohdalla, joskin se vaatii hieman enemmän taitoa ja viitseliäisyyttä.

Mikäli luullisen lihan grillaaminen kiinnostaa, löydät lisää eri tuotteisiin liittyviä vinkkejä klikkaamalla itsesi tuotesivuille. Grilliin sopivaa luullista lihaa ovat esimerkiksi Maatiaispossun grillikylki tai Maatiaispossun maustettu uunikylki.

Grillaaminen on yksi kesän kohokohdista 1

Maatiaispossun grillaaminen tutuksi

Mitä tarkoittaa temperointi? Entä millaiset mausteet sopivat possulle? Kokosimme blogiimme vinkkejä, joilla maatiaispossun grillaaminen onnistuu!

LUE LISÄÄ

Grillaaminen on yksi kesän kohokohdista 2

Grillaaminen vaatii tarkkuutta

Grillaaminen on toisinaan minuuttipeliä. Mutta mistä tietää, että pihvi on kypsä? Blogissa vinkkejä jakaa tuotekehittäjämme Ove Snellman, joka sattuu itsekin olemaan intohimoinen grillaaja.

LUE LISÄÄ

Näillä menuilla grillaaminen on makujen juhlaa

Parhaimmillaan grillaaminen on silloin, kun pöytään sattuu juuri sopiva yhdistelmä mehevää lihaa, raikkaita lisukkeita ja kokonaisuuden kruunaavia kastikkeita. Eikä hyvää seuraa ja grillimakkaroita tietenkään sovi unohtaa. Ohesta löydät kolme grillimenua, joihin me Snellmanilaiset olemme koonneet lempiherkkujamme.

Grillimenu 1

Lämmintä varhaisperunasalaattia
Grillikylkeä
Chilikastiketta
Eet­vart­tia

Grillimenu 2

Mansikka-mozzarellasalaattia
Grillivartaat
Sinihomejuustokastiketta
Pekoni Eetvarttia

Grillimenu 3

Paahdettuja kasviksia
Kunnon grillipossua
Ruohosipuli-jogurttikastiketta
Juusto Eetvarttia