Italialainen ruoka
Italialainen ruoka on monen suosikkiruokaa, eikä syyttä. Italialainen ruoka on nimittäin maukasta ja jostain kumman syystä äärimmäisen lohduttavaa, etenkin raskaan päivän jälkeen. Sen vuoksi sitä varmaan usein kutsutaan myös lohturuoaksi. Maukkauden lisäksi useat italialaiset ruoat valmistuvat nopeasti ja maistuvat myös perheen pienemmille.
Italialainen ruoka syntyy ensiluokkaisista raaka-aineista
Erityisen tärkeitä italialaisille ovat raaka-aineet ja tämä asia on tärkeä myös meillä Snellmanilla. Italialaisia ruokia tehdessä kannattaakin hyödyntää aina vuodenajan sesonkituotteita ja lihaisan täytteen osalta voi huoletta luottaa meillä valmistettuihin laadukkaisiin tuotteisiin.
Moni italialainen ruoka sisältää lihaa, ja niinpä meillä Snellmanilla valmistetut tuotteet soveltuvat niihin erinomaisesti. Esimerkiksi pasta bologneseen soveltuu pakastamattomasta suomalaisesta lihasta valmistettu Kunnon jauheliha ja pasta carbonaraan puolestaan kätevät Ohuen ohut pippurinen kinkkuleikkeleet.
Erilaiset pastalajikkeet kuuluvat olennaisesti italialaiseen ruokakulttuuriin, joten pastaa voikin hyödyntää kaikissa eri muodoissaan. Tässäkin suhteessa voi kuunnella omia makumieltymyksiäsi ja valita oman suosikkinsa – olipa se sitten tagliatelle tai fusilli.
Italialainen ruoka soveltuu hyvin myös esimerkiksi arkiruoaksi, koska se valmistuu niin helposti. Löydä oma suosikkisi, kokeile ja onnistu! Tästä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja italialaisen ruoan reseptejä, ole hyvä!