Siirry sisältöön
Lihapullat, jauhelihapihvit ja -vartaat

Lihapullat, jauhelihapihvit ja -vartaat

Laittoiko äitisi lihapulliin lisäaineita? Emme mekään.

Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.

Kunnon lihapullat ja pihvit

  • 95 % lihaa.
  • Ei lisäaineita.
  • Makua itse tehdystä lihaliemestä.
  • Vain aitoja mausteita, ei aromeja.
  • Tehty Pietarsaaressa, suomalaisesta lihasta.

Kunnon lihapullista on moneksi

Hyvän maun lisäksi Kunnon lihapullat ja Kunnon jauhelihapihvit tunnistaa kauniista paistopinnasta ja väristä. Kunnon lihapullat sopivat naposteltavaksi sellaisenaan kylmänä tai lämmitettynä erilaisiin ruokiin. Kotoisat kunnon jauhelihapihvit on helppo lämmittää vaikkapa nopeisiin hampurilaisiin. Tuotteet on pakattu kätevään uudelleensuljettavaan rasiaan.

Helppo uunilihapullapasta Video
ohje
Lihapullahodarit Air fryerissa Video
ohje
Lihapullasalaattikupit Video
ohje

Reseptit

Helppo uunilihapullapasta Video
ohje
Lihapulla mac & cheese Video
ohje

1h 5min

6

Helppo

Lihapulla mac & cheese
Shakshuka lihapullilla Video
ohje
Helppo lihapullapastapata Video
ohje
Lihapulla-nachopelti Video
ohje

20min

5

Helppo

Lihapulla-nachopelti
Orzo-pasta lihapullilla Video
ohje
Lihapullasubit Video
ohje

25min

4

Helppo

Lihapullasubit