Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Pihvit
  • Bavette n. 500 g

Bavette n. 500 g

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Naudan suolattu pihvifilee
Bavette n. 500 g

Naudan Bavette on uusi, hieman vähemmän tunnettu pala, joka leikataan naudan lavasta. Bavette sopii erinomaisesti marinoitavaksi, sillä marinadi imeytyy lihaan nopeasti. Se sopii mainiosti grilliin ja pannulle tai tortillan ja leipien väliin. Parhaimmillaan bavette on, kun se saa jäädä sisältä punaiseksi, eli medium-rare kypsyisenä. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta.

Paino

500 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 693kJ/166kcal
Rasva: 10.00g
- josta tyydyttynyttä: 4.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 19.00g
Suola: 0.10g*
Laktoosi: 0.00g / 100g

* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista

Ainekset

Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi.


Valmistusehdotus

Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 5 – 7 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Bavette ja persiljapestolla kuorrutetut kesäkurpitsat,
Bavette n. 500 g

Bavette ja persiljapestolla kuorrutetut kesäkurpitsat

45 min

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Maatiaispossun fileepihvi, 5 kpl 2

Maatiaispossun fileepihvi, 5 kpl

Naudan pippurinen fileepihvi, 2 kpl

Naudan pippurinen fileepihvi, 2 kpl

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Naudan sisäfileepihvi n. 300 g 3

Naudan sisäfileepihvi n. 300 g

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset