Bavette n. 500 g
Naudan Bavette on uusi, hieman vähemmän tunnettu pala, joka leikataan naudan lavasta. Bavette sopii erinomaisesti marinoitavaksi, sillä marinadi imeytyy lihaan nopeasti. Se sopii mainiosti grilliin ja pannulle tai tortillan ja leipien väliin. Parhaimmillaan bavette on, kun se saa jäädä sisältä punaiseksi, eli medium-rare kypsyisenä. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta.
Paino
500 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 693kJ/166kcal
Rasva: 10.00g
- josta tyydyttynyttä: 4.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 19.00g
Suola: 0.10g*
Laktoosi: 0.00g / 100g
* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista
Ainekset
Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi.
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 5 – 7 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”
Ove, tuotekehittäjä
Lisää arvio