Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat ja -pihvit
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Muut
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
fi
Svenska
Artikkelit
03.05.2021
Tutkimus: Suomalaiset suosivat kotimaisia raaka-aineita ja monipuolista sekaruokaa
22.04.2021
Grillit kuumana – Herra Snellmanin vinkkien avulla tuunaat kesäisen arkikattauksesi juhlakuntoon loistavilla lisukkeilla
20.04.2021
Pehmeää Iivaria, savuista nautamakkaraa ja lisäaineettomasti maustettuja pihvejä: kiinnostava kattaus uutuuksia Herra Snellmanilta kesän kynnyksellä
13.04.2021
Snellman saavutti tärkeän virstanpylvään: Tehdas Pietarsaaressa siirtyy käyttämään pääosin uusiutuvaa energiaa
29.03.2021
Juhannusmenu Herra Snellmanin tapaan
26.03.2021
Snellman lahjoittaa Pietarsaareen leikki- ja liikuntapuiston 70-vuotisjuhlansa kunniaksi
20.01.2021
Enemmän makua ja luonnollisempia raaka-aineita – uusi Delikana palvelee vaativaa kuluttajaa
14.01.2021
Herra Snellman liemessä – maksatuotteet uudistuvat
11.01.2021
Suomalaiset arvostavat lisäaineettomuutta: ”Tekeminen Snellmanilla on helpompaa, kun on vahvat periaatteet mihin nojata”
28.12.2020
Varhaisen tuen malli auttaa työntekijää ylä- ja alamäessä: ”Jokaisen on tunnettava tekevänsä merkityksellistä työtä ja kokea itsensä tarpeelliseksi”
15.11.2020
Kinkun sulatus
14.11.2020
Kinkun kuorrutus ja koristelu
1
…
4
5
6
7
8
…
22