Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Tilaa ilmainen reseptilehti
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat ja -pihvit
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
fi
Svenska
Artikkelit
28.03.2020
Kovat ajat tuovat uusia haasteita mutta kasvattavat vastuuntunnetta, tekemisen iloa ja yhteishenkeä – näin Snellmanilla työskennellään poikkeusoloissa
20.03.2020
”Tuntuu hyvältä olla osana kiertotaloutta, joka suosii paikallisia tuottajia” – Snellmanin biokaasuasema on valmis
12.03.2020
Snellman panostaa nautaketjun tarttuvien tautien hallintaan – tuottajien kestäviä ratkaisuja kannustetaan taloudellisesti
20.02.2020
”Suhtautumisemme arkiseen jauhelihaan muuttui täysin” – rohkea päätös antoi suomalaisille mahdollisuuden parempaan
19.02.2020
KANSANJUHLA VIINAMÄEN FARMILLA: ”TODELLA UUTTA SUOMEN OLOSUHTEISSA”
12.02.2020
Näin vältät virheet kun teet jauhelihakastiketta – katso 7 vinkkiä!
29.01.2020
Grillattua kebabia, Aurajuuston taikaa ja laadukasta lihaa – Herra Snellmanin uutuuksissa monipuolinen kattaus
27.01.2020
Herra Snellmanin uudet grillatut kebabit taipuvat moneen
12.12.2019
Täydellinen pihvi on pitkän kokemuksen tulos: ”Tämä on käsityötä josta voi olla ylpeä”
05.12.2019
Länsinaapurista nostetta vapaaporsistuksen polulla: ”Oma kiinnostus ja vahva tahtotila ratkaisevaa”
12.11.2019
Viisi kysymystä vapaaporsituksesta
11.10.2019
Askel askeleelta kohti soijatonta sikaketjua – lihan laatu keskiössä
1
…
7
8
9
10
11
…
23