Siirry sisältöön
Leivosvuokiin tehdyt annospiirakat

Leivosvuokiin tehdyt annospiirakat

Kotimainen meetvursti 220 g

40min (josta aktiivista 20min)

12

Helppo

Leivosvuokiin tehdyt annospiirakat ovat loistava herkku pikkusuolaiseen nälkään. Nämä toimivat hyvin myös välipalana. Vaihtelua annokseen saa muokkaamalla täytteitä oman maun mukaan. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Pohja
  • 50 g voita
  • 1.5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl vettä
  • 1 kpl ripaus suolaa
Täyte

Ohje

Sekota pohjan ainekset nyppimällä.

Pilko ja sekoita täytteen ainekset.

Laita jokaiseen annosvuokaan ruokalusikallinen taikinaa ja painele taikina pohjaan.

Lisää täytettä ruokalusikallinen ja ripoittele päälle juustoraastetta.

Paista uunissa 210 asteessa noin 20 min.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 50 g
Energia 1115 kJ / 268 kcal 558 kJ / 134 kcal
Rasva 18.3 g 9.1 g
- josta tyydyttynyttä 10.8 g 5.4 g
Hiilihydraatit 13.7 g 6.9 g
- josta sokereita 1.6 g 0.8 g
Proteiini 12 g 6 g
Ravintokuitu 0.9 g 0.4 g
Suola 1.4 g 0.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle