Pekonia ja valkohomejuustoa
4
25min kokonaisaika
Helppo
Pekoni ja valkohomejuusto ovat herkullinen yhdistelmä. Rosmariini antaa pikantin maun tälle lämpimälle herkulle. Tiesithän, että Herra Snellmanin pekoni on aidosti suomalaista pekonia, sillä valmistamme sen Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.
Ainekset
Pekonia ja valkohomejuustoa
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 10 g rosmariinia
- 1 kpl brie-juustoa
Ohje
Kuumenna Brie- tai Camembert-juusto uunissa.
Paista pekonit rapeiksi paistinpannussa yhdessä rosmariinin kanssa.
Valuta hetki talouspaperin päällä ja siirrä pekonit lämpimän juuston päälle.
Nauti rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 60 g | |
---|---|---|
Energia | 1727 kJ / 417 kcal | 1036 kJ / 250 kcal |
Rasva | 36.1 g | 21.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 16.8 g | 10.1 g |
Hiilihydraatit | 2.9 g | 1.7 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 0.6 g |
Proteiini | 20 g | 12 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 0.4 g |
Suola | 1.7 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.