Siirry sisältöön
Pekonia ja valkohomejuustoa

Pekonia ja valkohomejuustoa

Kunnon pekoni 150 g

4

25min kokonaisaika

Helppo

Pekoni ja valkohomejuusto ovat herkullinen yhdistelmä. Rosmariini antaa pikantin maun tälle lämpimälle herkulle. Tiesithän, että Herra Snellmanin pekoni on aidosti suomalaista pekonia, sillä valmistamme sen Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.

Ainekset

Pekonia ja valkohomejuustoa

Ohje

Kuumenna Brie- tai Camembert-juusto uunissa.

Paista pekonit rapeiksi paistinpannussa yhdessä rosmariinin kanssa.

Valuta hetki talouspaperin päällä ja siirrä pekonit lämpimän juuston päälle.

Nauti rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 60 g
Energia 1727 kJ / 417 kcal 1036 kJ / 250 kcal
Rasva 36.1 g 21.6 g
- josta tyydyttynyttä 16.8 g 10.1 g
Hiilihydraatit 2.9 g 1.7 g
- josta sokereita 0.9 g 0.6 g
Proteiini 20 g 12 g
Ravintokuitu 0.7 g 0.4 g
Suola 1.7 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle