Pekonia ja valkohomejuustoa
Pekoni ja valkohomejuusto ovat herkullinen yhdistelmä. Rosmariini antaa pikantin maun tälle lämpimälle herkulle. Tiesithän, että Herra Snellmanin pekoni on aidosti suomalaista pekonia, sillä valmistamme sen Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.
Ainekset
-
- Snellman Kunnon Pekonia
- rosmariinia
- Brie- tai Camembert-juustoa
Pekonia ja valkohomejuustoa — Ohje
-
- Kuumenna Brie- tai Camembert-juusto uunissa.
- Paista pekonit rapeiksi paistinpannussa yhdessä rosmariinin kanssa.
- Valuta hetki talouspaperin päällä ja siirrä pekonit lämpimän juuston päälle.
- Nauti rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.
“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”
Tore, tuotekehittäjä