Pekonia ja valkohomejuustoa

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Bacon och vitmögelost 1

Pekoni ja valkohomejuusto ovat herkullinen yhdistelmä. Rosmariini antaa pikantin maun tälle lämpimälle herkulle. Tiesithän, että Herra Snellmanin pekoni on aidosti suomalaista pekonia, sillä valmistamme sen Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.

Ainekset

  • Snellman Kunnon Pekonia
  • rosmariinia
  • valkohomejuustoa tai cammenbertjuustoa

Tee näin

  1. Kuumenna brie- tai cammenbertjuusto uunissa.
  2. Paista pekonit rapeiksi paistinpannussa yhdessä rosmariinin kanssa.
  3. Valuta hetki talouspaperin päällä ja siirrä pekonit lämpimän juuston päälle.
  4. Nauti rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä