
Pekonia ja valkohomejuustoa
25min
4
Helppo
Ainekset
Pekonia ja valkohomejuustoa
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 10 g rosmariinia
- 1 kpl brie-juustoa
Ohje
- Kuumenna Brie- tai Camembert-juusto uunissa.
- Paista pekonit rapeiksi paistinpannussa yhdessä rosmariinin kanssa.
- Valuta hetki talouspaperin päällä ja siirrä pekonit lämpimän juuston päälle.
- Nauti rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 60 g | |
---|---|---|
Energia | 1727 kJ / 417 kcal | 1036 kJ / 250 kcal |
Rasva | 36.1 g | 21.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 16.8 g | 10.1 g |
Hiilihydraatit | 2.9 g | 1.7 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 0.6 g |
Proteiini | 20 g | 12 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 0.4 g |
Suola | 1.7 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.