
Tarte Flambee
Kunnon pekoni 150 g30min
4
Helppo
Ainekset
Tarte flambee
- 4 kpl lehtitaikinalevyjä
- 100 g smetanaa
- 75 g juustoraastetta
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 4 kpl rosmariinin oksaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 tl merisuolahiutaleita
- 4 kpl kananmunaa
Pinnalle
Ohje
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
-
Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperoidulla pellillä.
-
Venyttele levyjä reunoja kääntäen kuppimaiseen muotoon. Sipaise smetanaa levyille ja ripottele juustoraaste päälle.
-
Pudottele pilkotut kirsikkatomaatit juustoraasteen päälle, riivi rosmariinin lehdet pinnalle ripotellen ja mausta mustapippurilla ja suolalla.
-
Riko kananmunat päälle. Paista uunin alaosassa 15 – 17 minuuttia.
-
Paista pekonit pannussa rapeiksi, siirrä pekoniviipaleet hetkeksi valumaan talouspaperin päälle ja nosta ne piiraiden päälle.
-
Tarjoa aamiaisella esim. vihreän salaatin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 230 g | |
---|---|---|
Energia | 1107 kJ / 267 kcal | 2547 kJ / 614 kcal |
Rasva | 21.2 g | 48.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 10.1 g | 23.3 g |
Hiilihydraatit | 9.3 g | 21.3 g |
- josta sokereita | 1.5 g | 3.5 g |
Proteiini | 10 g | 22 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 2.2 g |
Suola | 0.6 g | 1.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.