Siirry sisältöön
Reseptit

Reseptit

Rajaa hakua

Ruokalajit

Teemat

Raaka-aineet

Erityisruokavaliot

Mitä ruuaksi tänään?

Mitä ruuaksi? Siinä kysymys, joka on päivittäin lähes jokaisen huulilla. Eikä ihme, ihmisen täytyy kuitenkin syödä. Me Snellmanilla haluamme tehdä arjesta mahdollisimman maukasta, ja siksi olemmekin koonneet tänne Herra Snellmanin herkullisimmat reseptit ja ruokaohjeet, joilla valmistuu kätevästi ruoka kuin ruoka. Nämä ruokareseptit on laadittu samojen periaatteiden mukaan, joita noudatamme valmistaessamme tuotteitamme ja siksi tavoitteenamme on aina paras maku ja mahdollisimman luonnolliset raaka-aineet.

Käytä sivun yläosasta löytyvää hakutoimintoa mikäli mielessäsi on jokin tietty ruoka, jonka reseptiä kaipaat, tai hae inspiraatiota kokkailuusi vain selailemalla mitä erilaisimpia ruokaohjeita. Voit myös rajata näkymää esimerkiksi ruokalajin tai teeman mukaan, jos haussa ovat esimerkiksi nimenomaan keitot tai grilliruokaideat.

Ruokaohjeita arkeen ja juhlaan

Tällä sivulla olevan reseptit sisältävät paljon ruokaohjeita, joiden avulla voit valmistaa tuotteistamme ruokaa erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin olipa kyseessä sitten pikkujoulut, valmistujaiset tai grillijuhlat ystävien kesken.

Toisinaan sitä taas haluaa vaihtelua ruokapöytään, mutta uusien ideoiden keksiminen voi olla vaikeaa. Mikäli et halua kerta toisensa jälkeen valmistaa jauhelihasta lihapullia, voit hakea reseptejä myös raaka-aineen perusteella. Valitse vain listalta se Snellmanin tuoteryhmä, jota jääkapistasi löytyy ja katso mitä ruokia siitä voikaan valmistaa.

Lisäämme uusia ruokaohjeita tasaisin väliajoin, jotta sinulla olisi mahdollisuus hyödyntää tuotteitamme keittiössäsi mahdollisimman monipuolisesti. Monet reseptit ovat myös helposti mukautettavissa omien makutottumusten mukaan ja etenkin tulisempia ruokia suosivat voivat piristää näitä liharuokia oman maustehyllynsä antimilla.

Maukkaita ruoka- ja kokkailuhetkiä Herra Snellmanin ruokaohjeiden parissa!