Siirry sisältöön
Kana-Caprese salaatti

Kana-Caprese salaatti

Paahdettu kanalastu 180 g

15min (josta aktiivista 5min)

4

Helppo

Ruokaisa salaatti palkitsee todella monella tasolla! Värikäs, ravitseva ja helppo loihtia arkikiireiden keskellä. Italialaisvivahteinen caprese-salaatti kruunataan tässä reseptissä erinomaisilla Snellmanin paahdetuilla kanalastuilla. Molto bene!

Ainekset

Kana-Caprese salaatti
  • 1 kpl Snellman Paahdettu kanalastu 180 g
  • 300 g kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
  • 1 kpl ruukkua romainesalaattia
  • 0.3 kpl ruukkua basilikaa
  • 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
Basilikapesto
  • 0.7 kpl ruukkua basilikaa
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 25 g parmesaaniraastetta
  • 0.75 dl oliiviöljyä
  • 0.2 tl suolaa
  • 0.2 tl mustapippuria

Ohje

  1. Valmista ensin pesto. Laita basilikanlehdet, auringonkukansiemet, kuorittu valkosipulinkynsi ja parmesaanijuustoraaste tehosekoittimeen ja soseuta. Lisää öljyä, kunnes saat mieleisesi paksuisen ja tasaisen kastikkeen. Voit valmistaa peston myös sauvasekoittimella.

  2. Halkaise kirsikkatomaatit ja viipaloi mozzarella.

  3. Huuhtele salaatti ja levitä lehdet tarjoiluastiaan. Lisää keskelle kanalastut raidaksi. Lisää mozzarella ja kirsikkatomaatit kanalastujen ympärille.

  4. Valuta päälle pestoa ja viimeistele salaatti basilikanlehdillä.

Vinkkejä

Voit käyttää myös valmista pestoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 770 kJ / 186 kcal 1539 kJ / 371 kcal
Rasva 14.8 g 29.7 g
- josta tyydyttynyttä 4 g 7.9 g
Hiilihydraatit 2.1 g 4.3 g
- josta sokereita 1.8 g 3.5 g
Proteiini 10 g 21 g
Ravintokuitu 1.1 g 2.3 g
Suola 0.7 g 1.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Ruokaisa salaatti palkitsee todella monella tasolla! Värikäs, ravitseva ja helppo loihtia arkikiireiden keskellä. Italialaisvivahteinen caprese-salaatti kruunataan tässä reseptissä erinomaisilla Snellmanin paahdetuilla kanalastuilla. Molto bene!

Kokkaa resepti vaiheittain

Katso koko reseptivideo

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle