Siirry sisältöön
Nakkijalapenot

Nakkijalapenot

Kunnon kuoreton nakki 280 g

5

10min työaika + 25min kokonaisaika

Helppo

Nakkijalopenot ovat tulisen ruoan ystävälle sopiva nakkiruoka, joka on valmista alle puolessa tunnissa. Ohjeessa käytettävän tuorejuuston makua vaihtelemalla nakkijalopenot on helppo räätälöidä monen mieltymyksen mukaan. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Nakkijalapenot

Ohje

Halkaise jalapenot ja irrota siemenet

Sipaise reilusti tuorejuustoa jalapenon puolikkaisiin, aseta nakit päälle ja siirrä uunivuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle

Kypsennä uunissa 220 asteessa 12–15 minuuttia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 120 g
Energia 995 kJ / 240 kcal 1194 kJ / 288 kcal
Rasva 21 g 25.2 g
- josta tyydyttynyttä 10.5 g 12.5 g
Hiilihydraatit 2.5 g 3 g
- josta sokereita 2 g 2.4 g
Proteiini 10 g 12 g
Ravintokuitu 0.7 g 0.8 g
Suola 1.3 g 1.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle