Nopea voileipäkakku
6
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Nopea voileipäkakku
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut kevyesti savustettu kinkku 150 g
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut pippurinen kinkku 150 g
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut kinkku 180 g
- 6 kpl pyöreää uunirieskaa
- 200 g kermaviiliä
- 200 g yrttituorejuustoa
- 1 kpl paprikaa pilkottuna
- 1 kpl ruukkua rucolaa
- 1 kpl rasia kirsikkatomaatteja
Ohje
Sekoita kermaviili ja tuorejuusto kulhossa. Aseta rieska lautaselle ja levitä päälle kermaviili-tuorejuustoseosta.
Ripottele päälle pilkottua paprikaa ja asettele päällimmäiseksi kerros Ohuen ohutta kevyesti savustettua kinkkua.
Toista kunnes kaikki rieskaviipaleet on käytetty. Levitä viimeinen kerros kermaviili-tuorejuustoseosta myös reunoille.
Koristele nopea voileipäkakku rucolalla, Ohuen ohuella pippurisella kinkulla, Ohuen ohuella kinkulla sekä puolitetuilla kirsikkatomaateilla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 260 g | |
---|---|---|
Energia | 598 kJ / 143 kcal | 1555 kJ / 372 kcal |
Rasva | 6.9 g | 17.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.1 g | 10.6 g |
Hiilihydraatit | 10.9 g | 28.4 g |
- josta sokereita | 3.5 g | 9.1 g |
Proteiini | 8 g | 22 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 3.6 g |
Suola | 0.7 g | 1.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.