
Parsapekoni
Kunnon pekoni 150 g30min
3
Helppo
Ainekset
Parsapekoni
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 250 g vihreää tankoparsaa
Ohje
-
Huuhtele parsat ja leikkaa niiden tyvestä n. 1 cm kuivaa kantaa pois.
-
Kuori parsat ohuelti noin puolesta välistä alaspäin.
-
Kääri pekoniviipale kunkin parsan ympärille.
-
Laita parsapekonit grilliin muutamaksi minuutiksi tai kypsennä 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, niin että pekoni on sopivan rapeaa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 110 g | |
---|---|---|
Energia | 742 kJ / 179 kcal | 816 kJ / 197 kcal |
Rasva | 14.1 g | 15.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.5 g | 5 g |
Hiilihydraatit | 2 g | 2.2 g |
- josta sokereita | 1.9 g | 2.1 g |
Proteiini | 10 g | 11 g |
Ravintokuitu | 2.7 g | 2.9 g |
Suola | 1.2 g | 1.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.