Siirry sisältöön
Pekoniin kääritty halloumi

Pekoniin kääritty halloumi

Kunnon pekoni 150 g

8

45min kokonaisaika

Helppo

Pekoniin kääritty halloumi on helppo ja nopea valmistaa alkupalaksi. Tässä reseptissä suolainen halloumi ja pekoni saa kaverikseen raikkaan parsan.

Ainekset

Pekoniin käärityt halloumi

Ohje

Leikkaa halloumi 8 viipaleeksi.

Halkaise tankoparsat ja lyhennä ne sopivan kokoisiksi paloiksi halloumipalan päälle. Esikypsennä puolitettuja parsannuppupäitä hetki parilalla tai pannulla öljytilkassa.

Nosta jokaisen halloumipalan päälle puolitettu parsanuppu.

Kääri halloumin ympärille pekonia.

Kypsennä grillissä käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja halloumi kuumaa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 60 g
Energia 1151 kJ / 277 kcal 691 kJ / 166 kcal
Rasva 22 g 13.2 g
- josta tyydyttynyttä 9.9 g 5.9 g
Hiilihydraatit 2.3 g 1.4 g
- josta sokereita 1.6 g 1 g
Proteiini 17 g 10 g
Ravintokuitu 1.1 g 0.6 g
Suola 2.2 g 1.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle