Pekoniin kääritty halloumi
8
45min kokonaisaika
Helppo
Pekoniin kääritty halloumi on helppo ja nopea valmistaa alkupalaksi. Tässä reseptissä suolainen halloumi ja pekoni saa kaverikseen raikkaan parsan.
Ainekset
Pekoniin käärityt halloumi
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 4 kpl vihreää parsaa
- 250 g pkt halloumijuustoa
Ohje
Leikkaa halloumi 8 viipaleeksi.
Halkaise tankoparsat ja lyhennä ne sopivan kokoisiksi paloiksi halloumipalan päälle. Esikypsennä puolitettuja parsannuppupäitä hetki parilalla tai pannulla öljytilkassa.
Nosta jokaisen halloumipalan päälle puolitettu parsanuppu.
Kääri halloumin ympärille pekonia.
Kypsennä grillissä käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja halloumi kuumaa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 60 g | |
---|---|---|
Energia | 1151 kJ / 277 kcal | 691 kJ / 166 kcal |
Rasva | 22 g | 13.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.9 g | 5.9 g |
Hiilihydraatit | 2.3 g | 1.4 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 1 g |
Proteiini | 17 g | 10 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 0.6 g |
Suola | 2.2 g | 1.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.