
Pekoniin kääritty halloumi
Kunnon pekoni 150 g45min
8
Helppo
Ainekset
Pekoniin käärityt halloumi
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 4 kpl vihreää parsaa
- 250 g pkt halloumijuustoa
Ohje
-
Leikkaa halloumi 8 viipaleeksi.
-
Halkaise tankoparsat ja lyhennä ne sopivan kokoisiksi paloiksi halloumipalan päälle. Esikypsennä puolitettuja parsannuppupäitä hetki parilalla tai pannulla öljytilkassa.
Nosta jokaisen halloumipalan päälle puolitettu parsanuppu.
Kääri halloumin ympärille pekonia.
Kypsennä grillissä käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja halloumi kuumaa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 60 g | |
---|---|---|
Energia | 1151 kJ / 277 kcal | 691 kJ / 166 kcal |
Rasva | 22 g | 13.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.9 g | 5.9 g |
Hiilihydraatit | 2.3 g | 1.4 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 1 g |
Proteiini | 17 g | 10 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 0.6 g |
Suola | 2.2 g | 1.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.