Suomalainen ruoka
Suomalainen ruoka on aitoa ja rehellistä. Kuten olemme myös me suomalaisetkin. Suomalainen ruoka on saanut paljon vaikutteita niin idästä että lännestä, erityisesti vaikutteita on saatu Ruotsista ja Venäjältä. Suomalainen ruoka on yleensä hyvin energiapitoista. Raaka-aineina käytetään paljon tuotteita, joiden säilyvyys on hyvä. Tällaisia raaka-aineita ovat esimerkiksi juurekset.
Suomalainen ruoka syntyy luonnollisista raaka-aineista
Perinteisiin suomalaisiin ruokiin lukeutuvat muun muassa karjalanpaisti, kalakukko ja leipäjuusto. Meillä luotetaan myös suomalaisen luonnon antimiin, näihin lukeutuvat muun muassa katajanmarjat, kuusenkerkkä, sienet, marjat ja eri villiyrtit. Tämän lisäksi maitotuotteita käytetään suomalaisessa keittiössä todella paljon. Leipääkin kuluu melko runsaasti, erityisesti ruisleipää.
Makumaailmassa ollaan luotettu mausteiden sijaan enemmänkin raaka-aineiden omiin makuihin. Suolaa me suomalaiset käytämme kyllä suhteellisen paljon. Nykypäivänä tämä tilanne on kuitenkin hieman muuttunut. Pidämme myös mausteisista mauista ja ruoasta, jossa on vivahteita muualta maailmasta.
Me Snellmanilla haluamme, että Snellmanin tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Sen vuoksi kokkailuissa voi hyvin luottaa laadukkaisiin meillä valmistettuihin lihatuotteisiin.
Perinteisten suomalaisten ruokien lisäksi, täällä Snellmanilla on koottu yhteen ruokia, jotka sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Nautinnollisia ruokahetkiä, ole hyvä!