
Hampurilaispihvit
Burgerjauheliha 20 % 650 g15min
4
Helppo
Ainekset
Hampurilaispihvit
- 1 kpl Snellman Burgerjauheliha 20 % 650 g
- 1 tl merisuolaa
- 1 tl mustapippuria
Ohje
-
Leikkaa pihvit suoraan burgerjauhelihatangosta pakkauksen apuviivoja apuna käyttäen. Yhdellä viivanvälillä (n. 1 cm) syntyvät n. 80 g pihvit, kahdella viivanvälillä puolestaan nämä sopivasti paksut ja mehevät, noin 160 g burgerpihvit. Käytä sahalaitaista leipäveistä tai erittäin terävää keittiöveistä.
-
Muotoile pihveistä hieman sämpylää leveämpiä. Tee keskelle pihvejä pieni painauma.
-
Grillaa pihvit kuumassa kaasu- tai hiiligrillissä. Voit toki halutessasi myös paistaa hampurilaispihvit uunissa tai pannulla. Paistoaika on parista minuutista kymmeneen pihvien paksuudesta, lämmöstä ja halutusta kypsyysasteesta riippuen.
-
Mausta valmiit hampurilaispihvit merisuolalla ja mustapippurilla. Jos valmistat juustohampurilaisia, lisää juustoviipaleet kuumien pihvien päälle ja anna sulaa hetki ennen tarjoilua.
-
Lisää pihvit hampurilaisten väliin ja tuunaa mieleiseksi suosikkilisukkeillasi. Herkuttele!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 1245 kJ / 300 kcal | 1619 kJ / 390 kcal |
Rasva | 23.6 g | 30.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 10.9 g | 14.1 g |
Hiilihydraatit | 0.1 g | 0.2 g |
- josta sokereita | 0 g | 0 g |
Proteiini | 21 g | 28 g |
Ravintokuitu | 0.1 g | 0.1 g |
Suola | 1.2 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.