Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
15min
4
Helppo
Tämä proteiinia runsaasti sisältävä annos pitää kylläisenä pidemmänkin aikaa. Naudanpaistitäytteiset kanamunanpuolikkaat valmistuvat nopeasti ja vievät yhtä nopeasti myös nälän mennessään. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
- 5 kpl kananmunaa
- 100 g Snellman Tosi murea naudanpaisti 130 g
- 4 rkl majoneesia
- 100 g suippopaprikarenkaita koristeluun
Ohje
Keitä kananmunat ja jäähdytä kylmässä vedessä.
Kuori ja halkaise.
Lusikoi päälle tahnaa ja halutessasi koristele paprikarenkailla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 486 kJ / 117 kcal | 632 kJ / 152 kcal |
Rasva | 8 g | 10.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.6 g | 2.1 g |
Hiilihydraatit | 1.6 g | 2.1 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 2.1 g |
Proteiini | 10 g | 13 g |
Ravintokuitu | 0.3 g | 0.4 g |
Suola | 0.6 g | 0.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.