Siirry sisältöön
Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Tosi murea naudanpaisti 130 g

15min

4

Helppo

Tämä proteiinia runsaasti sisältävä annos pitää kylläisenä pidemmänkin aikaa. Naudanpaistitäytteiset kanamunanpuolikkaat valmistuvat nopeasti ja vievät yhtä nopeasti myös nälän mennessään. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä

Ohje

Keitä kananmunat ja jäähdytä kylmässä vedessä.

Kuori ja halkaise.

Lusikoi päälle tahnaa ja halutessasi koristele paprikarenkailla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 486 kJ / 117 kcal 632 kJ / 152 kcal
Rasva 8 g 10.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g 2.1 g
Hiilihydraatit 1.6 g 2.1 g
- josta sokereita 1.6 g 2.1 g
Proteiini 10 g 13 g
Ravintokuitu 0.3 g 0.4 g
Suola 0.6 g 0.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle