Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
Tosi murea naudanpaisti 130 g15min
4
Helppo
Ainekset
Kananmunanpuolikkaat naudanpaistitäytteellä
- 5 kpl kananmunaa
- 100 g Snellman Tosi murea naudanpaisti 130 g
- 4 rkl majoneesia
- 100 g suippopaprikarenkaita koristeluun
Ohje
-
Keitä kananmunat ja jäähdytä kylmässä vedessä.
-
Kuori ja halkaise.
-
Lusikoi päälle tahnaa ja halutessasi koristele paprikarenkailla.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 130 g | |
|---|---|---|
| Energia | 486 kJ / 117 kcal | 632 kJ / 152 kcal |
| Rasva | 8 g | 10.4 g |
| - josta tyydyttynyttä | 1.6 g | 2.1 g |
| Hiilihydraatit | 1.6 g | 2.1 g |
| - josta sokereita | 1.6 g | 2.1 g |
| Proteiini | 10 g | 13 g |
| Ravintokuitu | 0.3 g | 0.4 g |
| Suola | 0.7 g | 0.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
