Siirry sisältöön
Salaatinlehtitacot

Salaatinlehtitacot

Maatiaispossun ohut hot honey kasslerpihvi 500 g

30min

12

Helppo

Salaatinlehtitacot hot honey -kasslerilla – raikas ja helppo kesäherkku Nämä salaattitacot ovat täydellinen yhdistelmä makeaa, tulista ja raikasta. Ohut hot honey -kasslerpihvi tuo annokseen reilusti makua ja grillattua mehukkuutta, kun taas rapeat salaatinlehdet toimivat kevyinä tacokuorina. Täytteissä maistuvat mansikat, chili, feta ja hopeasipuli, ja kaiken kruunaa raikas limellä maustettu jogurttikastike. Tämä resepti toimii niin kesäpäivän kevyenä ateriana kuin rentona tarjottavana illanistujaisiin.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Maatiaispossun ohut hot honey kasslerpihvi 500 g
  • 2 kpl sydänsalaattia
  • 100 g tuoreita mansikoita
  • 1 kpl hopeasipulia
  • 1 kpl pieni vihreä chili
  • 100 g fetajuustoa
  • 0.5 kpl ruukkua basilikaa
  • 1 kpl Jogurttikastike
  • 1.5 dl turkkilaista jogurttia (10%)
  • 1 kpl limen mehua
  • 0.5 tl hunajaa
  • 0.2 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 0.2 tl kuivattua chiliä

Ohje

  1. Valmista jogurttikastike sekoittamalla jogurtti, limemehu, hunaja, suola, kuivattu chili ja mustapippuri.

  2. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Valitse suurimmat ja tukevimmat lehdet “tacokuoriksi”. Hienonna pienimmät lehdet tacojen täytteeksi.

  1. Grillaa hot honey -kasslerpihvit grillissä pakkauksen ohjeen mukaan, noin 2–3 minuuttia per puoli. Anna levätä hetki ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Voit halutessasi kypsentää pihvit myös paistinpannulla.
  1. Täytä salaattitacot hienonnetulla salaatilla, mansikkaviipaleilla, hopeasipulilla, kasslerviipaleille, chilillä ja murustetulla fetalla.

  2. Viimeistele tacot jogurttikastikkeella ja basilikalla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 100 g
Energia 548 kJ / 132 kcal 548 kJ / 132 kcal
Rasva 9.2 g 9.2 g
- josta tyydyttynyttä 3.9 g 3.9 g
Hiilihydraatit 3.4 g 3.4 g
- josta sokereita 2.8 g 2.8 g
Proteiini 9 g 9 g
Ravintokuitu 0.5 g 0.5 g
Suola 0.8 g 0.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Salaatinlehtitacot hot honey -kasslerilla – raikas ja helppo kesäherkku Nämä salaattitacot ovat täydellinen yhdistelmä makeaa, tulista ja raikasta. Ohut hot honey -kasslerpihvi tuo annokseen reilusti makua ja grillattua mehukkuutta, kun taas rapeat salaatinlehdet toimivat kevyinä tacokuorina. Täytteissä maistuvat mansikat, chili, feta ja hopeasipuli, ja kaiken kruunaa raikas limellä maustettu jogurttikastike. Tämä resepti toimii niin kesäpäivän kevyenä ateriana kuin rentona tarjottavana illanistujaisiin.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle